Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισχυρή άνοδος στις ευρωαγορές με το βλέμμα στις διαπραγματεύσεις

Η Φρανκφούρτη κερδίζει 3,1%, το Λονδίνο 1,4%, το Παρίσι 3,2%, το Μιλάνο 2,9%, ενώ ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 κινείται ανοδικά 2%.

Ισχυρή άνοδος στις ευρωαγορές με το βλέμμα στις διαπραγματεύσεις

Ανοδικά κινούνται οι ευρωπαϊκές μετοχές την Τρίτη, ενόψει των διαπραγματεύσεων Ουκρανίας και Ρωσίας. ΗΗ Φρανκφούρτη κερδίζει 3,1%, το Λονδίνο 1,4%, το Παρίσι 3,2%, το Μιλάνο 2,9%, ενώ ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 κινείται ανοδικά 2%. 

Το κλίμα παίρνει στήριξη καθώς ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ρωσίας στις συνομιλίες για την Ουκρανία, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, χαρακτήρισε τον τελευταίο γύρο διαπραγματεύσεων στην Τουρκία ως εποικοδομητικό και άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανή μια συνάντηση μεταξύ του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ουκρανού ομολόγου του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ουκρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν θα ανοίξουν κανέναν ανθρωπιστικό διάδρομο τη Δευτέρα για να επιτρέψουν την εκκένωση αμάχων υπό το φως πληροφοριών που υποδήλωναν ότι οι ρωσικές δυνάμεις ενδέχεται να σχεδίαζα επίθεση στις οδούς εκκένωσης.

Στο μέτωπο των δεδομένων, υποχώρησε η καταναλωτική εμπιστοσύνη στη Γερμανία τον Μάρτιο ενώ και οι προβλέψεις του Απριλίου κινούνται χαμηλότερα 7,0 μονάδες σε μηνιαία βάση φθάνοντας στις -15,5 μονάδες, όπως ενημέρωσε το ινστιτούτο έρευνας αγοράς GfK σε έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v