Αργία στις ευρωαγορές και τη Wall, πώς κινήθηκε η Ασία

Μεγάλη Παρασκευή για τους Καθολικούς σήμερα. Ο Nikkei στην Ιαπωνία έκλεισε με άνοδο κατά 0,17%, ο Shanghai και ο Shenzhen στην ηπειρωτική Κίνα ενισχύονται κατά 0,45% και 0,90% αντίστοιχα.

Αργία στις ευρωαγορές και τη Wall, πώς κινήθηκε η Ασία

Κλειστές οι ευρωπαϊκές αγορές και η Wall Street σήμερα όπως και το Χρηματιστήριο Αθηνών, Μεγάλη Παρασκευή για τους Καθολικούς. Κλειστά έμειναν και τα χρηματιστήρια σε Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη και Ινδία

Στην Ασία, ο δείκτης Nikkei στην Ιαπωνία έκλεισε με άνοδο κατά 0,17% και στις 27.518 μονάδες, ο Shanghai και ο Shenzhen στην ηπειρωτική Κίνα ενισχύονται κατά 0,45% και 0,90% αντίστοιχα, ενώ ο KOSPI στη Νότια Κορέα έκλεισε θετικά κατά 1,27%.

To ενδιαφέρον των επενδυτών στρέφεται στη δημοσίευση στοιχείων απασχόλησης από την αμερικανική αγορά εργασίας σήμερα. Η τελευταία μέτρηση στα επιδόματα ανεργίας που δημοσιεύθηκε χθες ενίσχυσε τις ανησυχίες για τον κίνδυνο ύφεσης της αμερικανικής οικονομίας. 

Οι νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας ενισχύθηκαν στις 228.000 από 246.000 την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από αναθεώρηση της αρχικής μέτρησης των 198.000. Οι αναλυτές προέβλεπαν άνοδο στις 200.000.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v