Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοντά σε χαμηλό μήνα το ευρώ

Οι traders μειώνουν τις long θέσεις τους έναντι του ευρώ, την ώρα που τα στοιχεία υποδηλώνουν πιο χαμηλή ταχύτητα της ευρωπαϊκής οικονομίας και ενόψει συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αυτή την εβδομάδα.

Κοντά σε χαμηλό μήνα το ευρώ

Το πιο χαμηλό σημείο του τελευταίου μήνα πλησιάζει το ευρώ, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες των επενδυτών για τις προοπτικές του ενιαίου νομίσματος, ενόψει συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αυτή την εβδομάδα.

Οι traders μειώνουν τις long θέσεις τους έναντι του ευρώ, την ώρα που τα στοιχεία υποδηλώνουν πιο χαμηλή ταχύτητα της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Αν και το ευρώ κυμαίνεται υψηλότερα σε ημερήσια βάση, στο $1,1231, παραμένει κοντά στο χαμηλό μήνα ($1,1183) που έφτασε την περασμένη εβδομάδα.

Δεν αναμένονται ωστόσο αλλαγές στη συνεδρίαση της ΕΚΤ, με το επίκεντρο να βρίσκεται στη συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθήσει μετά και τους φόβους για παγκόσμια ύφεση.

Το δολάριο, έναντι του γεν, υποχωρεί 0,2%, στα 111,45 γεν ανά δολάριο, η στερλίνα ενισχύεται 0,2%, στο $1,3060, ενώ ο δείκτης δολαρίου – έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων – υποχωρεί 0,1%, στα 97,29.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v