Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο πιο υψηλό από το 2020 ο δείκτης δολαρίου

Αποδυναμωμένο το γουάν, στον απόηχο των στοιχείων που σηματοδοτούν μια απότομη συρρίκνωση της κινεζικής οικονομικής δραστηριότητας. Το ευρώ χάνει 0,2%, στο $1,052, ενώ έναντι της στερλίνας με ίδια κίνηση βρίσκεται στις £0,83.

Στο πιο υψηλό από το 2020 ο δείκτης δολαρίου

Στο πιο υψηλό σημείο από το 2020 διατηρείται ο δείκτης δολαρίου έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, καθώς οι επενδυτές προετοιμάζονται για μια εβδομάδα που είναι πιθανό να δουν έναν παγκόσμιο γύρο σύσφιξης της νομισματικής πολιτικής.

Αποδυναμωμένο το κινεζικό γουάν, στον απόηχο των στοιχείων που σηματοδοτούν μια απότομη συρρίκνωση της κινεζικής οικονομικής δραστηριότητας εν μέσω κλεισίματος εργοστασίων και διαταραχών των αλυσίδων εφοδιασμού. Η εργοστασιακή δραστηριότητα υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο δύο ετών και περισσότερο, με τον επίσημο PMI μεταποίησης να πέφτει στο 47,4 τον Απρίλιο από 49,5 τον Μάρτιο. Το γεν βρίσκεται επίσης σε αντίθεση με το δολάριο.

Το ευρώ χάνει 0,2% έναντι του δολαρίου, στο $1,052, ενώ έναντι της στερλίνας με ίδια κίνηση βρίσκεται στις £0,83. Η στερλίνα διατηρείται στο 1,257 δολάριο, ενώ ο δείκτης δολαρίου κινείται ανονδικά κατά 0,2%, στα 103,38.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v