Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 3,6% για το πετρέλαιο στα $76,96

Σημαντική νευρικότητα επικράτησε κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας καθώς το ενεργειακό μπλοκ δέχτηκε σημαντικές πιέσεις, την στιγμή που ο χρυσός κατόρθωνε να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡΒ


Σημαντική νευρικότητα επικράτησε κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας καθώς το ενεργειακό μπλοκ δέχτηκε σημαντικές πιέσεις εν μέσω νευρικότητας σε όλες τις αγορές, την στιγμή που ο χρυσός κατόρθωνε να ανακτήσει τις δυνάμεις του, αψηφώντας την ενίσχυση του δολαρίου.

Συγκεκριμένα, το light crude oil (Συμβόλαιο Δεκεμβρίου) με σημαντικές απώλειες 3,6% βρέθηκε στα 76,96$/βαρέλι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης με υποχώρηση 3,75% έκλεισε στα 194,32cents/gallon.

Το φυσικό αέριο περισσότερο ανθεκτικό, κατόρθωσε να κρατήσει τα προσχήματα κλείνοντας στα 5,02$/Mmbtu. Στο μπλοκ των μετάλλων η εικόνα του χρυσού ήταν ιδιαίτερα θετική, καθώς κατόρθωσε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της συνεδρίασης, αψηφώντας την ενδυνάμωση του δολαρίου.

Συγκεκριμένα το συμβόλαιο (Δεκεμβρίου) έκλεισε στα 1045$/oz κατορθώνοντας να ανακάμψει από τα χαμηλά των 1035,4$/oz. Την ίδια ώρα, το ασήμι (Συμβόλαιο Δεκεμβρίου) κατέγραφε απώλειες 2,07% στα 16,31$/oz, ενώ ο χαλκός υποχωρούσε κατά 2,5% στα 295,5$/lbs.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v