Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρίτη εβδομάδα πτώσης για το αργό

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί 2,1%, στα 16,14 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το Brent με μικρότερη πτώση, κατά 0,2%, διαμορφώνεται στα $21,29. Διακόπτουν τη λειτουργία τους μεγάλες εταιρείες παραγωγής αργού.

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου την Παρασκευή και κατευθύνονται στην τρίτη εβδομαδιαία πτώση, καθώς οι διακοπές λειτουργίας της παραγωγής δεν μπόρεσαν να συμβαδίσουν με τη μεταβαλλόμενη ζήτηση λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

«Μετά την κατάρρευση των τιμών νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η οποία φαίνεται να έχει κάνει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη να γνωρίζει τα προβλήματα της αγοράς πετρελαίου, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές ανακοινώσεις για διακοπή παραγωγής πετρελαίου», δήλωσε η JBC Energy.

Η Continental Resources Inc, ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στη Βόρεια Ντακότα σταμάτησε το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της στην πολιτεία των ΗΠΑ και ενημέρωσε ορισμένους πελάτες ότι δεν θα προμηθεύει αργό, ανέφεραν άτομα που γνωρίζουν το θέμα, μεταδίδει το Reuters.

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί 2,1%, στα 16,14 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το Brent με μικρότερη πτώση, κατά 0,2%, διαμορφώνεται στα $21,29.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v