Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο 2,11% η απόδοση του ελληνικού 10ετούς

Ηπιες κινήσεις σημειώνουν τα ευρωπαϊκά yields. Στο επίκεντρο η ανακοίνωση του αποτελέσματος για την ηγεσία του βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος, με τον Μπόρις Τζόνσον να είναι το φαβορί.

Ελαφρώς ανοδική τάση καταγράφεται στην αγορά κρατικών ομολόγων της ευρωζώνης, μετά τη συμφωνία των Αμερικανών βουλευτών για την αποφυγή του κυβερνητικού shutdown ως τις προσεχείς προεδρικές εκλογές.

Στο επίκεντρο η ανακοίνωση του αποτελέσματος για την ηγεσία του βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος, με τον Μπόρις Τζόνσον να είναι το φαβορί.

Η απόδοση του γερμανικού 10ετούς κινείται κατά μισή μονάδα βάσης υψηλότερα, στο -0,34%, του γαλλικού 10ετούς με ίδια κίνηση, φτάνει στο -0,07%, του ισπανικού αντίστοιχου τίτλου στο 0,38% (1,6 μονάδα βάσης χαμηλότερα), ενώ του αντίστοιχου ιταλικού ομολόγου με πτώση κατά 3,2 μονάδες βάσης, διαμορφώνεται στο 1,63%.

Ηπιες κινήσεις σημειώνουν και οι ελληνικές αποδόσεις. Του 10ετούς με άνοδο κατά σχεδόν μία μονάδα βάσης, βρίσκεται στο 2,11%, ενώ του 5ετούς –σχεδόν αμετάβλητη- στο 1,13%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v