Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιοι διακρίθηκαν στα European Business Awards

Τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναδείχτηκαν «National Champions» στα φετινά European Business Awards 2013/14, ανακοίνωσε η RSM Greece.

Ποιοι διακρίθηκαν στα European Business Awards

H RSM Greece, μέλος τις RSM International και κύριος χορηγός των European Business Awards, για 7η συνεχή χρονιά ανακοινώνει τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναδείχτηκαν «National Champions» στα φετινά European Business Awards 2013/14.

Οι επιχειρήσεις που έχουν επιλεγεί για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό είναι οι:

Airfasttickets

Ιωνική Σφολιάτα ΑΕ

ALPHA GRISSIN

Φάρμα Κουτσιώφτη

Alpha Public Relations

Κτήμα Γεροβασιλείου

Antcor A.E.

Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.E.

ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε.

Mindworks Interactive Agency

BEETROOT DESIGN GROUP

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΑΠΕΕ (ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ)

MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Businesslike Communication Ε.Π.Ε

Netlink A.E.

CARGLASS

OMNI APIQO ΑΕ

CHIMAR HELLAS Α.Ε.

ONEX S.A.

CLOCKWORK ENERGY

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε. 

COCO-MAT

Πλαίσιο Computers

COSTA NAVARINO

Power Health Hellas

Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

PROFILE S.A.

DryShips Inc.

rapidbounce ONLINE EXCELLENCE

EMC ΕΛΛΑΣ Α.Ε 

RebelCrew Games

ENTERSOFT A.E.

SARMED

Epsilon Net Α.Ε.

SEPTONA Α.Ε.

Fereikos Helix

Όμιλος ΣΚΑΪ

FORLABELS ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΣ Ε.Π.Ε.

Skroutz Α.Ε.

GLOBO

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

TERRA CRETA ΑΒΕΕ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ (ΒΙΚΟΣ)

UBITECH Intelligent Technical Solutions

ΙCAP Group A.E.

Verdes Innovations S.A (V-CUBE)

IMC Technologies

ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ)

Μετά την μεγάλη επιτυχία της χώρας μας την προηγούμενη χρονιά των βραβείων, όπου κατέκτησε 2 από τα 10 ευρωπαϊκά βραβεία στον τελικό, για ακόμα μία χρονιά συνεχίζει να αγωνίζεται και να διακρίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο με μεγάλη επιτυχία. Οι 50 «NationalChampions» πληρούσαν τα αυστηρά ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια της επιτροπής αξιολόγησης και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού όπου θα ανταγωνιστούν τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν από όλη την Ευρώπη.

Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από την RSMGreece και τα EuropeanBusinessAwards το φθινόπωρο, θα γίνει η απονομή και ο εορτασμός για την επιτυχία των «Εθνικών Πρωταθλητών» της χώρας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των National Champions από όλη την Ευρώπη φέτος είναι 526 επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 50 προέρχονται από την Ελλάδα.

Ο Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSMGreece, αναφέρει: «Για ακόμα μία χρονιά μένουμε πιστοί στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε και να αναδείξουμε την ελληνική και κυπριακή επιχειρηματικότητα εντός και εκτός συνόρων. Η μεγάλη περσινή επιτυχία των ελληνικών επιχειρήσεων που θριάμβευσαν στον τελικό κατακτώντας 2 από τα 10 ευρωπαϊκά βραβεία, ενέπνευσε και πολλές άλλες επιχειρήσεις να συμμετέχουν φέτος στα βραβεία και έφερε αυτό το αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς βλέπουμε να πραγματοποιείται ο σκοπός για τον οποίο στηρίζουμε τον συγκεκριμένο θεσμό, δηλαδή ελληνικές εταιρίες να γίνονται πιο εξωστρεφείς και να καταφέρνουν να διακριθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τις πενήντα (50) εταιρίες που αναδείχτηκαν  «National Champions» και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην συνέχεια του διαγωνισμού!»

Για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, οι «πρωταθλήτριες» εταιρίες θα υποβάλουν μία παρουσίασή τους σε μορφή video η οποία θα συνοδεύει την γραπτή αίτηση που έχουν ήδη συμπληρώσει. Όλες οι εταιρίες θα αξιολογηθούν από τους κριτές οι οποίοι θα αποφασίσουν για τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο σημαντικός τίτλος «Ruban d'Honneur» και θα τις κατατάξει ανάμεσα στις δέκα καλύτερες εταιρίες από όλη την Ευρώπη στην κατηγορία στην οποία διαγωνίζονται (τα European Business Awards αποτελούνται από δέκα κατηγορίες βραβείων).

Μετά την ανακοίνωση των «Ruban d'Honneur»  εταιριών τον Ιανουάριο του 2014, θα ακολουθήσει το στάδιο των συνεντεύξεων ενώπιον του πάνελ των κριτών, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική ευρωπαϊκή χώρα στα γραφεία της RSM. Η ανακοίνωση των τελικών νικητών θα γίνει σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2014.

Η RSM, ως βασικός χορηγός των βραβείων έχει την δυνατότητα να προτείνει κάθε χρόνο υποψήφιες εταιρίες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες όπου έχει γραφεία. Στην Ελλάδα, η RSMGreece πραγματοποιεί έρευνα για να εντοπίσει τις Ελληνικές και Κυπριακές εταιρίες που εφαρμόζουν καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές και επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα τους, με σκοπό να τις ενθαρρύνει να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Σε κάθε στάδιο του διαγωνισμού υποστηρίζει ενεργά και εντελώς δωρεάν τις υποψήφιες εταιρίες καθώς στόχος της RSM Greece είναι μέσα από αυτή τη διαδικασία να αναδείξει την Ελληνική και Κυπριακή επιχειρηματικότητα και να συμβάλλει στο Rebranding της χώρας μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v