Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζουν ανοδικά τα spreads των ομολόγων

Συνεχίζουν ανοδικά τα spreads των ελληνικών ομολόγων έναντι των γερμανικών, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του κ. Oli Rehn αλλά και την έκθεση της Κομισιόν για την ανυποληψία της Ελλάδας αναφορικά με στατιστικά στοιχεία.

Συνεχίζουν ανοδικά τα spreads των ομολόγων
Συνεχίζουν ανοδικά τα spreads των ελληνικών ομολόγων έναντι των γερμανικών, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του νέου επιτρόπου επί των νομισματικών και οικονομικών υποθέσεων, κ. Oli Rehn, αλλά και την έκθεση της Κομισιόν για την ανυποληψία της Ελλάδας αναφορικά με στατιστικά στοιχεία για την ελληνική οικονομία.

Το premium απόδοσης του ελληνικού 10ετούς τίτλου έναντι του bund κινείται πλέον πάνω από τις 240 μονάδες βάσης, έχοντας αγγίξει μέχρι και τις 248,8 μονάδες βάσης. Στις 13:58 διαμορφώνονταν στις 243 μ.β. Τη Δευτέρα το spread του 10ετούς κυμαινόταν σε εύρος 215 - 220 μονάδων βάσης.

Σημαντική ενίσχυση εμφανίζουν τα spreads πιο βραχυχρόνιων εκδόσεων, με το spread του διετούς ομολόγου να ενισχύεται στις 261 μονάδες βάσης, ενώ στις 291 μονάδες βάσης εκτινάσσεται το spread του τριετούς ομολόγου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v