Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μίχαλος: Οι αοριστολογίες δεν συγχωρούνται

Οι θεωρίες και οι αοριστολογίες συγχωρούνται σε προεκλογικές περιόδους, αλλά όχι όταν κρατάμε το τιμόνι της εξουσίας, σημείωσε ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κ. Μίχαλος,σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού.

Μίχαλος: Οι αοριστολογίες δεν συγχωρούνται
Οι θεωρίες και οι αοριστολογίες μπορεί να συγχωρούνται σε προεκλογικές περιόδους, αλλά όχι όταν κρατάμε το τιμόνι της εξουσίας, σημείωσε ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος δήλωσε ότι «Σήμερα ακούσαμε τον πρωθυπουργό να επιχειρεί να κάνει έναν απολογισμό των 100 πρώτων ημερών της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Σε καμία περίπτωση δε βγήκαμε σοφότεροι.

Εκτιμώ ότι ο επιχειρηματικός κόσμος και η κοινωνία δεν κατάλαβαν ποια ακριβώς είναι τα πρακτικά, εφαρμόσιμα και αποτελεσματικά μέτρα, που σκοπεύει να πάρει η κυβέρνηση για να βγούμε από την κρίση. Οι θεωρίες και οι αοριστολογίες μπορεί να συγχωρούνται σε προεκλογικές περιόδους, αλλά όχι όταν κρατάμε το τιμόνι της εξουσίας σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v