Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nαυάγιο διαπραγματεύσεων Λαυρεντιάδη-Νέας Proton

Σε ναυάγιο κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Λ. Λαυρεντιάδη και της νέας Proton Bank σχετικά με την επιστροφή δανείων ύψους 393 εκατ. που δόθηκαν σε εταιρείες εμμέσου ή αμέσου ενδιαφέροντος του επιχειρηματία.

Nαυάγιο διαπραγματεύσεων Λαυρεντιάδη-Νέας Proton
Σε ναυάγιο κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και της νέας Proton Bank σχετικά με την επιστροφή δανείων ύψους 393 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν σε εταιρείες εμμέσου ή αμέσου ενδιαφέροντος του επιχειρηματία.

Τις επόμενες ημέρες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιάννης Δραγάτσης ο οποίος διενεργεί έρευνα για τις δανειοδοτήσεις των εταιρειών του κ. Λαυρεντιάδη από την τράπεζα τη περίοδο που εκείνος ήταν μέλος του Δ.Σ. αναμένεται να συντάξει πόρισμα με το οποίο θα ζητεί την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών.

Ο κ. Λαυρεντιάδης και η νέα διοίκηση της Proton Bank βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις προκειμένου ο επιχειρηματίας να επιστρέψει στην τράπεζα ποσό δανείων 393 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες παρά το γεγονός ότι το ύψος της οφειλής δεν αμφισβητήθηκε από καμία πλευρά, εντούτοις υπήρξε διαφωνία για τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων.

Εν τω μεταξύ σήμερα ο κ. Λαυρεντιάδης επρόκειτο να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του κ. Δραγάτση με την ιδιότητα του υπόπτου, ωστόσο δεν εμφανίστηκε.

Αντ’ αυτού εμφανίστηκαν οι συνήγοροί του οι οποίοι ζήτησαν να τους χορηγηθεί και νέα προθεσμία, αίτημα το οποίο απερρίφθη από τον εισαγγελέα. Κατόπιν αυτών ο κ. Δραγάτσης έκλεισε την έρευνα και προσεχώς αναμένεται να υποβάλει το πόρισμά του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v