Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Την 1η/8 η αποκοπή του δικαιώματος συμμετοχής στην ΑΜΚ

Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των είκοσι ενός εκατομμυρίων οκτακόσιών δεκατριών χιλιάδων επτακόσιών έξι (21.813.706) νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών ορίζεται στις 07/08/2017.

Ιασώ: Την 1η/8 η αποκοπή του δικαιώματος συμμετοχής στην ΑΜΚ
Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών στην Συνεδρίαση της στις 26/07/2017 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο των νέων δωρεάν μετοχών του Ιασώ που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλάιου ύψους 9,598 εκατ. ευρώ με κεφαλαιοποίηση ισόποσου μέρους από το ειδικό αποθεματικό που έχει σχηματιστεί από τη διαφορά της τιμής έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο, με την 21.813.706 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,44 € εκάστη, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους με αναλογία  μία (1) νέα μετοχή για κάθε τρεις (3) παλαιές μετοχές..

Με απόφαση της εταιρίας, ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών ορίζεται η 01/08/2017. Από την ίδια ημερομηνία, οι μετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω αύξηση και η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε συνδυασμό με  την υπ΄αριθ.26 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α., όπως ισχύει.

Δικαιούχοι στην παραπάνω αύξηση είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 02/08/2017 για την εν λόγω εισηγμένη εταιρία.

Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των είκοσι ενός εκατομμυρίων οκτακόσιών δεκατριών χιλιάδων επτακόσιών έξι  (21.813.706) νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών ορίζεται στις 07/08/2017. Από την ίδια ημερομηνία οι ανωτέρω μετοχές θα είναι πιστωμένες στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξίων των Μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v