Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Villa Nupadi: Τα Aria Hotels επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιό τους στην Καρδαμύλη

Με τον Ταΰγετο να διακρίνεται στο πίσω μέρος της, η Villa είναι χτισμένη σε ένα εντυπωσιακό θαμνώδες σκηνικό με παλιά ελαιοχώραφα και ξερολιθιές, ενώ διαθέτει απαράμιλλη πανοραμική θέα στη θάλασσα. Η Aria ακολουθεί τους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής.

Villa Nupadi: Τα Aria Hotels επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιό τους στην Καρδαμύλη

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στη Δυτική Μάνη, με την προσθήκη ενός καινούριου project, της Villa Nupadi. Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών σε κοντινή απόσταση από το φαράγγι της Νούπαντης, που καταλήγει στην παραλία του Φονέα. Το κατάλυμα είναι χτισμένο σε υψόμετρο 120 μ., σε απόσταση μόλις 4 χλμ. από τη γραφική Καρδαμύλη.

Εμπνευσμένο από το λεξιλόγιο των ντόπιων, το όνομα «Νούπαντη» σημαίνει «συναπαντήματα» και εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία του καταλύματος. Με τον Ταΰγετο να διακρίνεται στο πίσω μέρος της, η Villa είναι χτισμένη σε ένα εντυπωσιακό θαμνώδες σκηνικό με παλιά ελαιοχώραφα και ξερολιθιές, ενώ διαθέτει απαράμιλλη πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Ο χώρος δημιουργήθηκε με πέτρα και πολυτελή υλικά κατασκευής, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις. Εξωτερικά, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον ενώ εσωτερικά, αποπνέει μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, καθώς αξιοποιεί high tech στοιχεία και minimal λεπτομέρειες.

Ιδανικός προορισμός για επισκέπτες που αποζητούν πλήρη ανεξαρτησία και ιδιωτικότητα στον προσωπικό τους χρόνο, η Villa Nupadi μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίο κατάλυμα με δυνατότητα φιλοξενίας έως 8 ατόμων, αλλά και ως δύο πλήρως αυτόνομα καταλύματα των 6 και 2 ατόμων αντίστοιχα – η Κύρια Κατοικία και το Exclusive Apartment, αντίστοιχα.

Διαθέτει 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 υπνοδωμάτια με ensuite μπάνιο και 3 μπάνια επισκεπτών. Από τις επιβλητικές βεράντες καθώς και από την infinity pool, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική πανοραμική θέα αλλά και τo μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Μεσσηνιακής Μάνης.

Η ιδιοκτησία . απέχει μόλις 4 λεπτά από Καρδαμύλη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο, η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου 3 ώρες.

Για τη λειτουργία της Villa Nupadi, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria ακολουθεί αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v