Τρεις νέες βάσεις από τη Ryanair στην Ελλάδα

Το πτητικό έργο της Ryanair για φέτος το καλοκαίρι περιλαμβάνει συνολικά 107 καινούριες διαδρομές.

Τρεις νέες βάσεις από τη Ryanair στην Ελλάδα

Ενδυναμώνει την παρουσία της στην Ελλάδα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, καθώς με τρεις επιπλέον βάσεις σε Ροδο, Χανιά και Κέρκυρα ανακοίνωσε την έναρξη 46 νέων δρομολογίων από και προς αυτές.

Όπως τονίστηκε σε σημερινή διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, πλέον οι βάσεις της Rynair στη χώρα μας και στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport, θα ανέρχονται σε πέντε (Αθήνα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη), με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνδεσιμότητα των ελληνικών προορισμών με τις αγορές του εξωτερικού.

Το πτητικό έργο της Ryanair για φέτος το καλοκαίρι περιλαμβάνει συνολικά 107 καινούριες διαδρομές, ενώ θα ακολουθήσει και ανακοίνωση για περισσότερες συνδέσεις. Στις καινούριες βάσεις έχουν δρομολογηθεί 243 πτήσεις εβδομαδιαίως, με τα στελέχη της εταιρείας να κάνουν λόγο για τη δημιουργία 120 νέων θέσεων εργασίας. Τονίζεται ότι η Ryanair για την εκτέλεση του νέου πτητικού της έργου στην Ελλάδα εμπλουτίζει τον στόλο της με 4 νέα αεροσκάφη, συνολικής επένδυσης 400 εκατ. δολάρια.

Στην Κέρκυρα θα πραγματοποιούνται 18 νέα δρομολόγια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 42, με 97 πτήσεις την εβδομάδα, ενώ οι νέες θέσεις εργασίας θα ανέλθουν σε 60. Στα Χανιά προστίθενται 15 νέα δρομολόγια αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό στα 38, με 90 πτήσεις εβδομαδιαίως και 30 νέες θέσεις εργασίας. Στη Ρόδο, 13 νέα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 27, με 56 πτήσεις εβδομαδιαίως και οι νέες θέσεις εργασίας ανέρχονται σε 30.

Η Ryanair δεσμεύτηκε ότι θα επανέλθει ο ρυθμός των τουριστικών ροών προς την Ελλάδα, με τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργο Βήλο να σημειώνει ότι η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την αντοχή και τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός ακόμα και υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v