Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινά απευθείας πτήσεις Μύκονος - Ντόχα η Qatar Airways

Η πτήση θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα, συνδέοντας το ελληνικό νησί με περισσότερες από 35 πόλεις στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Ξεκινά απευθείας πτήσεις Μύκονος - Ντόχα η Qatar Airways

Ταυτόχρονα με την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού στις 14 Μαΐου, η Qatar Airways ξεκινάει τις απευθείας πτήσεις της από την Ντόχα προς τη Μύκονο. Η πτήση θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα, συνδέοντας το ελληνικό νησί με περισσότερες από 35 πόλεις στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Με αφορμή την επανεκκίνηση των δρομολογίων, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης σημείωσε: «Αισθάνομαι πολύ περήφανος που καλωσορίζω την Qatar Airways στη Μύκονο. Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που το ελληνικό νησί, αυτός ο διεθνούς φήμης πολυτελής προορισμός, περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό του ανανεωμένου καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας». Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την επιτυχή επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού, υπό το σλόγκαν «All you want is Greece», καλώντας «τους φίλους της Qatar Airways, απ’ όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη Μύκονο αλλά και την Ελλάδα γενικότερα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v