Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca-Cola 3Ε: Στην Κρήτη το HoReCa για ενδυνάμωση επαγγελματιών τουρισμού

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί 29-31 Μαρτίου στο Ηράκλειο. Τι περιλαμβάνει. Πού δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι.

Coca-Cola 3Ε: Στην Κρήτη το HoReCa για ενδυνάμωση επαγγελματιών τουρισμού

Το HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα, ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 29 έως και τις 31 Μαρτίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν μέσα από δωρεάν εκπαιδεύσεις, workshops και ομιλίες, συμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ.

Το τριήμερο training θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο LYTTOS BEACH, με συνεργάτες το Kariera.gr και τη Workathlon και με στελέχη της αγοράς και ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε ρόλο εκπαιδευτών. Μέσα από διαφορετικά σεμινάρια, workshops και inspirational talks οι συμμετέχοντες θα εξελιχθούν σε δεξιότητες όπως: Τεχνικές barista & bartending, Mixability, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Customer Service Excellence, Upselling-Cross selling & Social Media, Customer Loyalty, Pairing Gastronomy, Sustainability & Zero Waste τεχνικές, Menu Engineering, PnL, Food Hygiene κ.α.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με στελέχη της εταιρείας και της αγοράς σχετικά με την ανάπτυξη του τουρισμού, την εξέλιξη του κλάδου HoReCa και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ενίσχυσή του. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον με αντικείμενο τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των τουριστών αλλά και των Ελλήνων που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Το πρόγραμμα HoReCa Empowered υλοποιείται στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση του κλάδου HoReCa. Σκοπός του προγράμματος είναι να αναδείξει ευκαιρίες ανάπτυξης και να συμβάλλει στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Κλείσε εδώ τη θέση σου για τα δωρεάν physical sessions, που σου προσφέρουν και βεβαίωση παρακολούθησης για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v