Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Connection: Kοινοπρακτικό δάνειο από Εμπορική

Υπεγράφη σήμερα σύμβαση κοινοπρακτικού δανείου, πενταετούς διάρκειας και ύψους 14.265.000 ευρώ, προς την εταιρία Connection από την Εμπορική Τράπεζα, με σκοπό την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων υποχρεώσεων της εταιρίας.

Connection: Kοινοπρακτικό δάνειο από Εμπορική
Tη διοργάνωση κοινοπρακτικού δανείου, ύψους 14.265.000 ευρώ, προς την εταιρία Connection ΑΕΒΕΕ, ολοκλήρωσε μέσω της διεύθυνσης πελατείας επιχειρήσεων η Εμπορική Τράπεζα.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/3/2002 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Athens Plaza. Τόσο την οργάνωση όσο και τη διαχείριση του δανείου έχει αναλάβει η Εμπορική Τράπεζα. Στο κοινοπρακτικό δάνειο, πέραν της Εμπορικής Τράπεζας, συμμετέχουν και οι ακόλουθες τράπεζες: Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε., Γενική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Τράπεζα Αττικής Α.Ε., Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και Λαϊκή Τράπεζα (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.

Το δάνειο είναι πενταετούς διάρκειας και σκοπός του είναι η αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων τραπεζικών υποχρεώσεων της εταιρίας.

Η εταιρία Connection AΕΒΕΕ δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση, εισαγωγή και διανομή (χονδρική και λιανική πώληση) ολοκληρωμένων σειρών (συλλογών) που απευθύνονται σε όλο το φάσμα της αγοράς ειδών ένδυσης, υπόδησης, συνοδευτικών ένδυσης και αξεσουάρ μόδας.

Οι πωλήσεις της εταιρίας αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια με πολύ υψηλούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα από 17,6 εκατ. ευρώ το 1999 διαμορφώθηκαν σε 19,6 εκατ. ευρώ το 2000 και 31,9 εκατ. ευρώ το 2001, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση κατά 11,4% και 62,8%, αντίστοιχα. Τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας διαμορφώθηκαν το 2001 σε 1.392 χιλ. ευρώ.

Η εταιρία ηγείται ομίλου 14 εταιριών, καλύπτοντας το σύνολο της αγοράς των προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ μόδας. Οι πωλήσεις του ομίλου σημείωσαν εντυπωσιακή αύξηση και από 22 εκατ. ευρώ το 2000 διαμορφώθηκαν σε 58,5 εκατ. ευρώ το 2001 παρουσιάζοντας αύξηση 166%.

Οι κυριότερες εταιρίες που απαρτίζουν τον όμιλο εταιριών Connection είναι οι εξής: Μουριάδης Α.Ε., Πετρίδης Α.Ε., Ηνωμένες Πωλήσεις ΑΕΕ, Accon AEE, Water Motion, Intertrend A.E., Triassic A.E., ενώ συμμετέχει στις εταιρίες Ηπειρωτική Εμπορική Α.Ε., Factory Outlet Α.Ε. και Τρίγωνο Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο