H ΔΗΜΑΡ για το μπλακ άουτ στη Σαντορίνη

«Αναδεικνύει υπαρκτά προβλήματα συντήρησης μονάδων, στελέχωσης σε ειδικότητες πρώτης γραμμής και ορθολογικής κατανομής προσωπικού», σχολιάζει η Αγ. Κωνσταντίνου.

  • Real.gr
H ΔΗΜΑΡ για το μπλακ άουτ στη Σαντορίνη
«Το μπλακ άουτ στη Σαντορίνη στην καρδιά της τουριστικής περιόδου αναδεικνύει υπαρκτά προβλήματα συντήρησης των μονάδων, στελέχωσης σε ειδικότητες πρώτης γραμμής και ορθολογικής κατανομής προσωπικού», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σχετική της ανακοίνωση, η Δημοκρατική Αριστερά.

Αναλυτικά το σχόλιο της Αγίου Κωνσταντίνου:

«Το μπλακ άουτ στη Σαντορίνη στην καρδιά της τουριστικής περιόδου αναδεικνύει υπαρκτά προβλήματα συντήρησης των μονάδων, στελέχωσης σε ειδικότητες πρώτης γραμμής και ορθολογικής κατανομή προσωπικού.

Το έργο του διασυνδεμένου δικτύου της νησιωτικής Ελλάδας είναι στρατηγικής σημασίας και θα απαιτήσει στη συνέχεια μεγάλες επενδύσεις ιδιαίτερα σε νησιά που λειτουργούν ως πόλοι έλξης για το γενικότερο τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα.

Χρειάζεται η εκπόνηση, με δεδομένο το διεθνοποιημένο περιβάλλον ενέργειας, ενός στρατηγικού σχεδίου, για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος, τη χρηματοδότηση της δημιουργίας των αναγκαίων υποδομών ώστε να μπορούν να στηριχθεί η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Οι παράγοντες αυτοί πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη στο σχεδιασμό για την ίδια τη ΔΕΗ και το στρατηγικό της ρόλο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο