Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη

Η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς απουσίαζε από το σπίτι, καθώς βρίσκεται σε διακοπές και έτσι δεν είναι ακόμη γνωστό έαν οι δράστες έχουν αποσπάσει κάποια πολύτιμα έγγραφα και στοιχεία από το υλικό που είχε στο σπίτι της. Αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ

Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη έγινε τις προηγούμενες ώρες.

Όπως ανέφερε το OPEN, δεν λείπουν από το σπίτι υπολογιστές ή άλλες συσκευές αξίας.

Το γραφείο της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, το όνομα της οποίας έχει εμπλακεί μεταξύ άλλων και στην υπόθεση Novartis, για την οποία κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, είναι ανάστατο και τα χαρτιά από τους φακέλους της είναι πεταμένα σε όλον τον χώρο.

Η ίδια απουσίαζε από το σπίτι, καθώς βρίσκεται σε διακοπές και έτσι δεν είναι ακόμη γνωστό έαν οι δράστες έχουν αποσπάσει κάποια πολύτιμα έγγραφα και στοιχεία από το υλικό που η Εισαγγελέας είχε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σπίτι της εισαγγελέως, στην περιοχή της Ακρόπολης, πήγαν πριν από λίγο, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναμένονται στο σημείο και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέως, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει γίνει διάρρηξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Εγείρει ερωτήματα η διάρρηξη

Η διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, εγείρει κρίσιμα ερωτήματα και απαιτεί άμεση διερεύνηση, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Οπως αναφέρει, «είναι γνωστό ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που στοχοποίησαν την εισαγγελέα και επιχείρησαν την ποινική της δίωξη. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που επιχείρησαν να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα.

Ελπίζουμε να μην τους επιτραπεί να μετατρέψουν και τη χώρα ολόκληρη από κράτος δικαίου σε ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών.

Αναμένουμε από τις αστυνομικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους ώστε να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της διάρρηξης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v