Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποσύρονται χορηγοί από το Big Brother

O παίκτης Αντώνης Αλεξανδρίδης τέθηκε από το απόγευμα της Κυριακής εκτός Big Brother, μετά τη χυδαία δήλωσή του για τις γυναίκες. Την απόσυρση της χορηγίας τους ανακοίνωσαν οι εταιρείες Rigas Furniture και Candia.

Αποσύρονται χορηγοί από το Big Brother

Μπαράζ αντιδράσεων στα social media και αποσύρσεις χορηγιών έχει προκαλέσει η συμπεριφορά παίκτη του Big Brother, του τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΪ. 

O παίκτης Αντώνης Αλεξανδρίδης τέθηκε από το απόγευμα της Κυριακής εκτός Big Brother, μετά από χυδαία δήλωσή του για τις γυναίκες που προκάλεσε σάλο, ενώ το hashtag #cancelbigbrothergr (ακυρώστε το Big Brother) είναι πρώτο στα trends του ελληνικού Twitter.  

Την απόσυρση της χορηγίας τους ανακοίνωσαν οι εταιρείες Rigas Furniture και Candia. 

 

Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς...

Δημοσιεύτηκε από Rigas Furniture στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας...

Δημοσιεύτηκε από Candia στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020
Τις αντιδράσεις σχολίασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι έχει ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ ενώ όπως αναφέρει, επικοινώνησ και με το ΣΚΑΙ θεωρώντας «αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο