Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην αγορά του Χονγκ Κονγκ η εταιρεία Αγγελάκης

Πέντε κωδικοί από την οικογένεια προϊόντων «Ελαιοπουλάκι» θα είναι σύντομα τοποθετημένοι στην αγορά της ασιατικής μητρόπολης.

Στην αγορά του Χονγκ Κονγκ η εταιρεία Αγγελάκης

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται η εξαγωγική δραστηριότητα της Αγγελάκης Α.Ε, με πιο πρόσφατη εξέλιξη την είσοδό της στην αγορά του Χονγκ Κονγκ, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ήδη, 5 κωδικοί από την οικογένεια προϊόντων «Ελαιοπουλάκι» θα είναι σύντομα τοποθετημένοι στην αγορά της ασιατικής μητρόπολης. Με αφετηρία τη συνεπή υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας και την πρωτοποριακή ιδέα πίσω από τα προϊόντα «Ελαιοπουλάκι» -πρόκειται για τα μοναδικά κοτόπουλα που τρέφονται με 100% φυτικές τροφές που βασίζονται στο αγνό ελαιόλαδο και το καλαμπόκι-, η Αγγελάκης Α.Ε διευρύνει διαρκώς την παρουσία της σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Οι προϊοντικοί κωδικοί «Ελαιοπουλάκι» της Αγγελάκης που εξάγονται στο Χονγκ Κονγκ, διανέμονται από τοπικό συνεργάτη σε δίκτυα λιανικής αλλά και στην αγορά του food service, ενώ διατίθενται παράλληλα και σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη επώνυμη (branded) τοποθέτηση ελληνικού κοτόπουλου στη συγκεκριμένη αγορά -μια κίνηση που αποδεικνύει έμπρακτα την ευελιξία αλλά και την εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει την Αγγελάκης Α.Ε εντός και εκτός Ευρώπης, στο πλαίσιο ενός μακροπρόθεσμου εξαγωγικού πλάνου που υλοποιείται επιτυχώς σε περισσότερες από 10 χώρες. Ήδη, εντός του 2021, είχε προηγηθεί η τοποθέτηση και διακίνηση της προϊοντικής σειράς «Ελαιοπουλάκι» και στη γερμανική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v