Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Man Group: Τα κρυπτονομίσματα μπορεί να ενταχθούν στο επενδυτικό μας σύμπαν

Τα κρυπτονομίσματα αντιμετωπίζουν μια σειρά από προκλήσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να επενδύσει κανείς σε αυτά, υποστήριξε ο CEO της Man Group.

Man Group: Τα κρυπτονομίσματα μπορεί να ενταχθούν στο επενδυτικό μας σύμπαν

Η επενδυτική εταιρεία Man Group θα προσθέσει τα κρυπτονομίσματα στο επενδυτικό της σύμπαν αν η CME λανσάρει προθεσμιακά συμβόλαια για bitcoin, όπως έχει ανακοινώσει, δήλωσε στο Reuters ο CEO της εταιρείας, Luke Ellis.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Reuters Global Investment Outlook Summit στο Λονδίνο, ο κ. Ellis ανέφερε πως τα κρυπτονομίσματα αντιμετωπίζουν μια σειρά από προκλήσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να επενδύσει κανείς σε αυτά.

«Θεωρητικά τα ψηφιακά νομίσματα είναι κάτι ενδιαφέρον. Δεν είναι μέρος του επενδυτικού μας σύμπαντος σήμερα, αλλά μπορούν να γίνουν. Αν υπάρξει ένα προθεσμιακό συμβόλαιο της CME για το bitcoin, θα γίνουν» υπογράμμισε.

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένα ψηφιακό νόμισμα και σε ένα παραδοσιακό νόμισμα. Τα παραδοσιακά στηρίζονται από κυβερνήσεις που έχουν στρατούς και εφοριακούς που μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τους κανόνες τους, στα ψηφιακά δεν ισχύει κάτι τέτοιο» επισήμανε ο κ. Ellis. «Αλλά αυτό δεν ακυρώνει τα ψηφιακά νομίσματα» υπογράμμισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v