Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εκτόξευση τουριστικών κρατήσεων ποντάρει η TUI

Ενώ οι τρέχουσες πωλήσεις βρίσκονται μόνο στο 56% του 2019, οι τιμές είναι υψηλότερες και οι πελάτες έχουν αποταμιεύσει χρήματα τα οποία θα θέλουν να δαπανήσουν. Καθοριστικός παράγοντας, ο φιλόδοξος στόχος για τους εμβολιασμούς.

Σε εκτόξευση τουριστικών κρατήσεων ποντάρει η TUI

Διατηρεί τα σχέδι;a της η TUI για το φετινό καλοκαίρι, προσφέροντας το 80% από το συνηθισμένο της πρόγραμμα διακοπών, αναμένοντας αύξηση της ζήτησης από τη Βρετανία, καθώς προχωρούν οι εμβολιασμοί κατά Covid-19 στη χώρα.

Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία στον κόσμο δήλωσε την Τρίτη ότι ενώ οι τρέχουσες πωλήσεις βρίσκονται μόνο στο 56% του 2019, οι τιμές είναι υψηλότερες και οι πελάτες έχουν αποταμιεύσει χρήματα τα οποία θα θέλουν να δαπανήσουν, υποδηλώνοντας ότι θα υπάρξει καθυστερημένη αύξηση των κρατήσεων καθώς περισσότερα άτομα κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού.

«Η αγγλική αγορά έχει ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Fritz Joussen. «Βλέπουμε έναν εντυπωσιακό ρυθμό και φιλόδοξους στόχους για εμβολιασμούς. Η ζήτηση παραμένει ισχυρή, οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν».

Ο Joussen είπε ότι η τάση αγοράς πιο ακριβών διακοπών που αντικατοπτρίζεται στις υπάρχουσες κρατήσεις «είναι καλή ένδειξη». Κάλεσε επίσης τις κυβερνήσεις να «χρησιμοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες» για να διευκολύνουν τους περιορισμούς και να αποκαταστήσουν τις ταξιδιωτικές ελευθερίες το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, σημείωσε ότι αναμένει από τη Βρετανία να επιτύχει την ανοσία της αγέλης και να έχει εμβολιάσει το 75% του πληθυσμού της έως τα μέσα Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v