Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Λευκωσία την Τετάρτη ο πρόεδρος του Εurogroup

Κατά την παρουσία του στην Κύπρο, ο Πασκάλ Ντόναχιου θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη.

Στη Λευκωσία την Τετάρτη ο πρόεδρος του Εurogroup

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 21 Ιουλίου ο pρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας, Πασκάλ Ντόναχιου, υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Eurogroup.

Κατά την παρουσία του στην Κύπρο, ο κ. Ντόναχιου θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη.

Σύμφωνα με το κυπριακό υπουργείο Οικονομικών, η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Eurogroup και του Κύπριου ΥΠΟΙΚ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουλίου στο υπουργείο Οικονομικών και κατόπιν, στις 11:30 π.μ. οι δύο άντρες θα προβούν σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Ντόναχιου θα συμμετάσχει σε Business Forum, παρουσία εκπροσώπων της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, στο ξενοδοχείο The Landmark, στη Λευκωσία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v