Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταματάει από την Εθνική Γαλλίας ο Καρίμ Μπενζεμά

Την απόσυρση του έκανε γνωστή μία μέρα μετά τον τελικό που έχασε η ομάδα του ενάντια στην Αργεντινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκνευρισμός μεταξύ του προπονητή και του παίκτη, ως προς την διαχείριση του τραυματισμού.

Σταματάει από την Εθνική Γαλλίας ο Καρίμ Μπενζεμά

Σύμφωνα με τον ίδιο σε προσωπικό του λογαριασμό που έχει στο Twitter, ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και τωρινός κάτοχος της Χρυσής Μπάλας Καρίμ Μπενζεμά, δεν θα ξανασυμμετάσχει σε αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας του, μόλις στα 35 του χρόνια.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ένας από τους 26 παίκτες που είχε στην διάθεση του ο Ντιντιέ Ντεσάν, προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, ωστόσο ένας τραυματισμός στον μηρό του δεν τον άφησε να παίξει στο Μουντιάλ.

Υπήρξε εκνευρισμός μεταξύ του προπονητή και του παίκτη, ως προς την διαχείριση του τραυματισμού, με τον Μπενζεμά να επιμένει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μάλιστα ακούστηκε πως θα έπαιζε και στον χθεσινό τελικό ενάντια στην Αργεντινή, όμως ο Γάλλος γρήγορα δήλωσε πως δεν θα είναι παρών στο Κατάρ, ενώ στην συνέχεια ευχήθηκε καλή τύχη στους συμπατριώτες του.

Μετά την ήττα από την Αργεντινή, ο Καρίμ Μπενζεμά φαίνεται πως ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Γαλλίας, λέγοντας: «Έχω κάνει προσπάθειες και λάθη, που με φτάσανε εδώ που είμαι και είμαι περήφανος για ότι έχω καταφέρει. Έχω γράψει την ιστορία μου και η δική μας τελειώνει εδώ.»

Υπενθυμίζουμε πως ο Γάλλος επιθετικός θα μπορούσε να είναι παρών έστω στις εξέδρες του Lusail Stadium, αλλά αρνήθηκε την πρόσκληση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v