ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Η Capital Clean Energy Carriers (CCEC) του Ευάγγελου Μαρινάκη προχωρά σε αλλαγή στη σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου, προτείνοντας τη Janet DiFiore, πρώην Chief Judge του Εφετείου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ως νέο μέλος.
Η DiFiore διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας ως εισαγγελέας, δικηγόρος και δικαστής, έχοντας διατελέσει επικεφαλής δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου της Νέας Υόρκης από το 2015 έως το 2022.
Η DiFiore θα αντικαταστήσει τον Gurpal Grewal, ο οποίος δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Ο Grewal είχε ενταχθεί στο ΔΣ το 2017, διαθέτοντας περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την επίβλεψη πλοίων μεταφοράς LNG, LPG, δεξαμενόπλοιων και bulk carriers.