ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: Οταν κηρύσσεις επισήμως την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, λογικό είναι να ξεδιπλώνεις πτυχές του προγράμματός σου. Κι όταν θέτεις ανεπισήμως στόχο να μη σε περάσει ένα κόμμα που πρόκειται να ιδρυθεί οσονούπω… γκαζώνεις με ούλτρα φιλολαϊκές προτάσεις.
Ε, αυτό κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, επιλέγοντας, με αφορμή την αυριανή εργατική Πρωτομαγιά, να προβάλλει τη θέση του «για 32 ή 35 ώρες εργασίας την εβδομάδα με πλήρεις αποδοχές».
Διευκρινίζοντας μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει συγκεκριμένα κίνητρα (προς τις επιχειρήσεις), ώστε να ξεκινήσει το εν λόγω εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας, διότι, όπως είπε χθες: «Η τετραήμερη εργασία κερδίζει έδαφος σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, με στόχο τη μείωση των ωρών χωρίς μείωση μισθού και τη βελτίωση της ισορροπίας ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή».