ΝΕΑ/ΧΡΗΜΑ

Η Εμπορική αναβαθμίζει το πρόγραμμα επιβράβευσης

Η Εμπορική αναβαθμίζει το πρόγραμμα επιβράβευσης

Η Εμπορική Τράπεζα, προχωρά σε αναβάθμιση του προγράμματος «Emporiki Επιβράβευση» των πιστωτικών της καρτών Emporiki Bank Προνόμιο υγείας, με προσφορές σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων.

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από την T Bank

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από την T Bank

Η T Bank αναπροσαρμόζει τα επιτόκια των χορηγητικών της προϊόντων της. Από 14/7/2011 μεταβάλλεται το σταθερό επιτόκιο 1ου έτους για το καταναλωτικό δάνειο «Τ Συγκέντρωση Οφειλών» σε 9,75%.

Νέα Κατάθεση “Europe Super 7” από την HSBC

Νέα Κατάθεση “Europe Super 7” από την HSBC

H HSBC δημιούργησε τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη «Europe Super 7» με μέγιστη συνολική μικτή απόδοση 40% σε Ευρώ και 35% σε Δολάριο ΗΠΑ και ελάχιστη συνολική μικτή εγγυημένη απόδοση 5%, για καταθέσεις.

Marfin Egnatia: Προσαρμογή επιτοκίων από 13/7

Marfin Egnatia: Προσαρμογή επιτοκίων από 13/7

Σε συνέχεια της αύξησης του βασικού επιτοκίου αναχρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η Marfin Egnatia Bank, προχωράει από την Τετάρτη 13/07/2011 σε αναπροσαρμογές στα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων.

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου από Groupama

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου από Groupama

Συνολικά 11 καλύψεις, 7 δωρεάν υπηρεσίες και 1 δώρο υγείας περιλαμβάνει το Motor GP, το οποίο αποτελεί το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου της Groupama Φοίνιξ.

Geniki Bank: Προνομιακός όψεως για επαγγελματίες

Η Geniki Bank προσφέρει τον Προνομιακό Όψεως, έναν έντοκο λογαριασμό, ο οποίος απευθύνεται σε επαγγελματίες, αποτελώντας μία ιδιαίτερα συμφέρουσα λύση για κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να απολαμβάνει υψηλό επιτόκιο.

Eurobank €πιστροφή και για τα εστιατόρια

Το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Eurobank €πιστροφή, επεκτείνεται και στο χώρο των εστιατορίων με τη νέα εφαρμογή «€πιστροφή γεύσεις».

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από το ΤΤ

Σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων στα βασικά καταθετικά προϊόντα προχωρά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, από 7/7/2011. Συγκεκριμένα, αυξάνει τα επιτόκια καταθετικών λογαριασμών ταμιευτηρίου έως και 25 μονάδες βάσης.

Εμπορική: Νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα

Την 5η έκδοση της σειράς επενδυτικών-τραπεζοασφαλιστικών προγραμμάτων διαθέτει η Εμπορική Τράπεζα, σε συνεργασία με την Credit Agricole Life. Το νέο προϊόν διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της Εμπορικής έως τις 15/7.

Νέο επενδυτικό πρόγραμμα από την Groupama

Ενα νέο ασφαλιστικό - επενδυτικό πρόγραμμα το «Groupama ΖΕΝ», διατίθεται από τον Όμιλο Groupama στη Γαλλία και στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Groupama Φοίνιξ. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 8 + 2 ετών.

Αύξηση επιτοκίων πιστωτικών καρτών από ΑΤΕbank

Eurobank: Αυξάνονται τα επιτόκια καταθέσεων

Νέο αμοιβαίο Marfin Θεσμικών Χαρτοφυλακίων

Νέος λογαριασμός «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΨΕΩΣ» από την Εθνική

“Specialty Solutions” από την Chartis Ελλάς

Νέα σειρά προθεσμιακών καταθέσεων από Εμπορική

Επαγγελματικός Λογαριασμός από τη Marfin Egnatia

Συγχώνευση των Α/Κ SGAM και Amundi

Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο από την Εμπορική Τράπεζα

Πρόγραμμα επιστροφής από τις κάρτες του ΤΤ

v