Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΕΑ/ΧΡΗΜΑ

Τα νέα επιτόκια της Τρ. Κύπρου από την 1η/12

Τα νέα επιτόκια της Τρ. Κύπρου από την 1η/12

Η Τράπεζα Κύπρου Ελλάδας, λόγω των γενικότερων συνθηκών και δεδομένων στις διεθνείς χρηματαγορές, προχωρά σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων από την 1η/12/2011.

PAYaaS: Υπηρεσίες Μισθοδοσίας από ICAP

PAYaaS: Υπηρεσίες Μισθοδοσίας από ICAP

H Uni Systems και η ICAP ανακοίνωσαν μια συνεργασία που εξελίσσει τα δεδομένα στη μισθοδοσία, παρέχοντας ένα σύνολο εξειδικευμένων υπηρεσιών και λογισμικού διαχείρισης μισθοδοσίας επιχειρήσεων.

Νέα προθεσμιακή κατάθεση από το ΤΤ

Νέα προθεσμιακή κατάθεση από το ΤΤ

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανασχεδίασε και διαθέτει την πρωτοποριακή σειρά προθεσμιακών καταθέσεων Ανεβαίνω EXTRA 3, 6, 9, 12 και 15 μηνών, η οποία προσφέρει απόλυτη ελευθερία και ευελιξία, κατάθεση τόκων κάθε μήνα.

Ελληνική Τράπεζα: Αναπροσαρμογή επιτοκίων

Ελληνική Τράπεζα: Αναπροσαρμογή επιτοκίων

Η διοίκηση της Ελληνικής Τράπεζας ανακοινώνει την αναπροσαρμογή των επιτοκίων χορηγήσεων και δανείων. Οι αναπροσαρμογές των επιτοκίων ισχύουν από 01/12/2011.

Νέα υπηρεσία από την Τράπεζα Πειραιώς

Νέα υπηρεσία από την Τράπεζα Πειραιώς

Μια νέα, πρωτοποριακή για τα Ελληνικά δεδομένα, υπηρεσία διαθέτει από σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς, την υπηρεσία “Piraeus Customer Protection“.

ΕΤΕ: Νέα υπηρεσία από το Internet Banking

Η Εθνική Τράπεζα, μέσα από τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής i-bank, προσφέρει μια ακόμη δυνατότητα με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Nέα πιστωτική κάρτα από τη MasterCard

Η MasterCard, σε συνεργασία με την Eurobank EFG, ενώνει τις δυνάμεις της με τη COSMOTE, μία από τις κορυφαίες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, και προσφέρουν τη νέα COSMOTE World MasterCard.

ΑΤΕbank: Αναπροσαρμογή επιτοκίων χορηγήσεων

H ΑΤΕbank ανακοινώνει ότι αναπροσαρμόζει στο 8,50% το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων της Τράπεζας (ΒΕΧ) καθώς και το αντίστοιχο Βασικό Επιτόκιο των ενυπόθηκων καταναλωτικών δανείων.

Πρόγραμμα εξόφλησης οφειλών προς το Δημόσιο

Η Marfin Egnatia Bank δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτών, να εξοφλούν, τις οφειλές τους προς το Ελληνικό Δημόσιο και προς επιλεγμένες εταιρείες κινητής και σταθερής μέσω των καταστημάτων της.

Eurobank: Nέα πιστωτική κάρτα Yes Visa

Τα εμπορικά κέντρα της LAMDA Development, η ΕΚΟ και η Eurobank δημιουργούν μία νέα, πρωτοποριακή πιστωτική κάρτα τη YES VISA με πολλά προνόμια για τους κατόχους της.

Ελληνική Τράπεζα: Αναπροσαρμογή επιτοκίων

Amundi: Εκδήλωση για τα μετατρέψιμα ομόλογα

ΑΤΕ: Τα νέα συνταξιοδοτικά προγράμματα

Νέα καταθετικά προϊόντα από την Ελληνική Τράπεζα

Πέντε νέα Α/Κ από την INTERAMERICAN

Νέο πρόγραμμα “Easy Repair” από την Chartis

HSBC: Νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου

Ηλεκτρονική έκδοση του εργόσημου από Τρ. Πειραιώς

Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο από τον Όμιλο Eurobank

Interamerican:Αναβάθμιση επενδυτικών προγραμμάτων

v