Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΕΑ/ΧΡΗΜΑ

Υψηλότερα επιτόκια σε προθεσμιακή κατάθεση

Υψηλότερα επιτόκια σε προθεσμιακή κατάθεση

Η Εμπορική Τράπεζα, στην προσπάθειά της να ενισχύσει τα εισοδήματα των ελληνικών νοικοκυριών τη δύσκολη αυτή περίοδο, προχώρησε σε σημαντική αύξηση του επιτοκίου στη 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση Emporiki Κάθε Μήνα.

Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο της Κύπρου Asset Management

Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο της Κύπρου Asset Management

Άρχισε η διάθεση του νέου Μετοχικού Αμοιβαίου Κεφαλαίου «Κύπρου Euro Equity Premium Μετοχικό» της Κύπρου Asset Management ΑΕΔΑΚ.

ΗSBC: Έμφαση στο Wealth Management

ΗSBC: Έμφαση στο Wealth Management

Η τράπεζα HSBC συνεχώς διαμορφώνει υπηρεσίες που έχουν ως σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της μέσω της αξιοποίησης του βασικού χαρακτηριστικού του Ομίλου HSBC, του διεθνούς χαρακτήρα του.

Υδρόγειος: Νέο πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας

Υδρόγειος: Νέο πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας

Ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας δημιούργησε και διαθέτει στην αγορά η Υδρόγειος Ασφαλιστική. Το πρόγραμμα SAFEHOME έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

Marfin Egnatia Bank: Λογαριασμός Marfin Public

Marfin Egnatia Bank: Λογαριασμός Marfin Public

Η Marfin Egnatia Bank προσφέρει, για τους Συνταξιούχους και τους Μισθωτούς του Δημοσίου, που θα ανοίξουν το Λογαριασμό Μισθοδοσίας Marfin Public από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 9 Μαρτίου 2012, προνομιακό επιτόκιο 6%.

Νέος λογαριασμός "Ταμιευτήριο ΣΠΟΥΔΩΝ" από το ΤΤ

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δημιούργησε το νέο αποταμιευτικό λογαριασμό για παιδιά Ταμιευτήριο ΣΠΟΥΔΩΝ που αφορά παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών, και προσφέρει ανταγωνιστικό επιτόκιο 2%.

Συνεργασία της Marfin Egnatia Bank με Aegean Oil

Η Marfin Egnatia Τράπεζα σε αποκλειστική συνεργασία με την Aegean Oil εμπλουτίζει το πρόγραμμα Marfin Όφελος Παντού, προσφέροντας επιστροφή 5% σε αγορές που πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα πρατήρια Aegean.

HSBC: Νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη

Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη «US EQUITIES» από την HSBC, με μέγιστη δυνατή απόδοση 35% για καταθέσεις σε Ευρώ και Δολάριο ΗΠΑ και ελάχιστη μεικτή εγγυημένη απόδοση στη λήξη 5%.

Καταθετικός λογαριασμός «Αποταμιεύω» από το ΤΤ

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δημιούργησε τον καταθετικό λογαριασμό "Αποταμιεύω", ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του ποσού που επιθυμεί να καταβάλει κάθε μήνα ο δικαιούχος από €30 έως €300.

ΑΤΕBank: Μείωση επιτοκίων κατά 0,25%

H ΑΤΕbank, σε συνέχεια της πρόσφατης μείωσης του επιτοκίου αναχρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά 0,25%, αναπροσάρμοσε από 14/12, τα επιτόκια χορηγητικών και καταθετικών προϊόντων

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία από τη MetLife Alico

Ελληνική Τρ.:Αναπροσαρμογή επιτοκίων από 2/1/2012

Νέα πιστωτική κάρτα από το ΤΤ

ΜΙΝΕΤΤΑ: Προς μείωση ασφαλίστρων αυτοκινήτων

Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου από HSBC

Νέο πρόγραμμα υγείας από την Ασφάλειες Μινέττα

Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων 1,25 δισ. στις 13/12

Ελληνική Τρ.: Νέα επιτόκια χορηγήσεων & δανείων

Νέα προθεσμιακή κατάθεση από την Εμπορική Τράπεζα

Alpha: Χαμηλότοκα δάνεια από πρόγραμμα JEREMIE

v