Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΡΟΣΩΠΑ

Saxo Bank: Γιατί παραμένουμε «ταύροι» στο χρυσό

Saxo Bank: Γιατί παραμένουμε «ταύροι» στο χρυσό

Η ανοδική τάση για το χρυσό θα συνεχιστεί, εφόσον οι αποδόσεις παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα, εκτιμά ο επικεφαλής στρατηγικής εμπορευμάτων της Saxo. Γιατί είναι ικανοποιημένοι οι short-term traders. Πώς επηρεάζει η κίνηση του αμερικανικού δολαρίου.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή CFD μετοχών

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή CFD μετοχών

Η διαπραγμάτευση μετοχών ως CFD αποτελεί ιδανικό τρόπο για συναλλαγές τόσο σε ανοδικές, όσο και σε πτωτικές αγορές. Τις επενδυτικές επιλογές ακτινογραφεί ο Christopher Dembik, επικεφαλής μακροοικονομικής ανάλυσης στη Saxo Bank.

Κάν' το όπως ο όμιλος Τιτάν!

Η υπεραιωνόβια εισηγμένη εταιρεία αποκάλυψε χθες ένα από τα ισχυρά της όπλα, που τη μετέτρεψαν από μια μικρομεσαία ελληνική τσιμεντοβιομηχανία σε έναν ισχυρό πολυεθνικό όμιλο.

Paul Girault: Οι εμπειρίες ενός Γάλλου fund manager από το ΧΑ

Paul Girault: Οι εμπειρίες ενός Γάλλου fund manager από το ΧΑ

O εκπρόσωπος του fund HGM Globetrotter μιλά στο Euro2day.gr για το πώς οι Γάλλοι διαχειριστές βλέπουν την Ελλάδα και για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του από το ΧΑ. Τι φοβάται στη Nexans Hellas και γιατί απογοητεύτηκε από την ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Το «STEM effect» στις Αγορές

Το «STEM effect» στις Αγορές

Τα τεχνολογικά και επιστημονικά επιτεύγματα και πώς «φουσκώνουν» τις κεφαλαιοποιήσεις των αγορών. Από τον Αινστάιν στον Ζούκερμπεργκ και τη νανοτεχνολογία. Τα αρνητικά επιτόκια και πώς θα επέλθει ο επόμενος πολύχρονος ανοδικός κύκλος.

Jakobsen: Τι θα έκανα αν ήμουν πρωθυπουργός

Στόχο... μηδενικής ανάπτυξης στο δημόσιο τομέα για την επόμενη δεκαετία αλλά και νόμο σύμφωνα με τον οποίο για κάθε νέο νόμο που ψηφίζουν τα κοινοβούλια θα πρέπει να καταργούνται δυο, θα θέσπιζε σε περίπτωση... πρωθυπουργίας ο κορυφαίος οικονομολόγος της Saxo Bank.

Πώς έχει η εικόνα τώρα στις βασικές ισοτιμίες

Οι κυριότεροι παράγοντες που επηρεάζουν τα βασικότερα νομίσματα στην παρούσα φάση, Πώς έχουν κινηθεί και γιατί οι βασικές ισοτιμίες από την αρχή του έτους. Οι εκτιμήσεις για ευρώ, δολάριο, γεν, στερλίνα, φράγκο.

Επενδύοντας στο Βιετνάμ: Η συνεργασία Alpha Trust-Dragon Capital

Τα χαρακτηριστικά της οικονομίας του Βιετνάμ αναλύει ο ιδρυτής της Dragon Capital Group κ. Dominic Scriven. Oι προοπτικές των μετοχών στην ασιατική χώρα και ποιους κινδύνους αντιμετωπίζουν οι αναδυόμενες αγορές.

Jakobsen: Σε κακή κατάσταση η αμερικανική οικονομία

Η αμερικανική οικονομία βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δεν αναμένονται πολλά επιτεύγματα το 2016, τονίζει ο επικεφαλής οικονομολογος της Saxo Bank. Προβλέπει νέα αύξηση των επιτοκίων από τη FED. Tι εκτιμά για τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Πώς θα επωφεληθείτε από το σορτάρισμα

Η βουτιά στα χρηματιστήρια και οι ευκαιρίες για κέρδος από το ποντάρισμα στην πτώση. Ποια είναι τα 10 CFDs Μετοχών με τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων πώλησης στη Saxo Bank. Γράφει ο Δημ. Μίχος.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Λαζαρίδης: Εθνική προτεραιότητα η χρηματοδότηση μικρομεσαίων

Ποια blue chips είναι τα... άγρια άλογα της Σοφοκλέους

Saxo Bank: Τι μπορεί να... τρελάνει τις αγορές το 2016

Το FinTech και οι ανατροπές στον χρηματοπιστωτικό κλάδο

Tο δολάριο θα υποχωρήσει μετά την αύξηση επιτοκίων

Η Ελλάδα και η οφθαλμαπάτη των διαρθρωτικών αλλαγών

Η κατάρρευση της Lehman Brothers δεν μας δίδαξε και πολλά

Το Πεκίνο βάζει φωτιά στις διεθνείς αγορές

Η ψυχολογία των αγορών μετά την χρηματοπιστωτική κρίση

Τα 17 χρόνια μετά την κατάρρευση του LTCM

v