Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο τυφώνας Harvey και το μεγάλο τεστ των αγορών

Ο τυφώνας Harvey και το μεγάλο τεστ των αγορών

Ενα φυσικό φαινόμενο μπορεί να αποδειχθεί αρκετό για να δουν οι επενδυτές αν οι Ρεπουμπλικάνοι μπορούν να βρουν ένα πεδίο συνεννόησης με τον Ντ. Τραμπ. Οι εύθραυστες ισορροπίες στην αμερικανική πολιτική σκηνή.

Το ΔΝΤ, το χρέος και η υπέρτατη κρίση των... αγορών

Το ΔΝΤ, το χρέος και η υπέρτατη κρίση των... αγορών

Ο δυσεπίλυτος γρίφος της βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους και οι αιτιάσεις του ΔΝΤ. Η έξοδος στις αγορές και γιατί η εμπιστοσύνη των επενδυτών δείχνει το δρόμο στην Αθήνα.

Κατακτώντας τον Σιδερένιο Θρόνο του Retargeting

Κατακτώντας τον Σιδερένιο Θρόνο του Retargeting

Γιατί ο κόσμος του μάρκετινγκ μπορεί να παρομοιαστεί με τον κόσμο του... Westeros. Τα χρήσιμα διδάγματα από τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones και με ποιον τρόπο ο ανταγωνισμός οδηγεί στην καινοτομία.

Το plan Β για επικερδές χαρτοφυλάκιο

Το plan Β για επικερδές χαρτοφυλάκιο

Γιατί τα κλασικά χρηματοοικονομικά μοντέλα δεν αρκούν στη σύγχρονη ανάλυση των επενδυτικών χαρτοφυλακίων. Η «πυραμίδα» του Maslow και πού οδηγεί τους επενδυτές. Γράφει η Δήμητρα Αγγελάκη της Nuntius ΑΧΕΠΕΥ.

Dembik: Γιατί το δολάριο παραμένει... Βασιλιάς

Dembik: Γιατί το δολάριο παραμένει... Βασιλιάς

Το ευρώ δεν έχει κατορθώσει να πείσει τους επενδυτές κυρίως λόγω της έλλειψης πολιτικής ενοποίησης, σύμφωνα με τον αναλυτή της Saxo. Yψηλός ο κίνδυνος παραπομπής του Τραμπ σε δίκη. Ανοδικά θα κινηθεί η ανάπτυξη στην ευρωζώνη.

Σαρδελής: Το κοινωνικό έργο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η πρωτοκαθεδρία της Εθνικής Ασφαλιστικής στην εγχώρια αγορά είναι το επιστέγασμα μιας επιτυχημένης πορείας, τονίζει ο Πρόεδρος της εταιρείας, Χρ. Σαρδελής. Οι μελλοντικοί σχεδιασμοί της εταιρείας.

Κωνσταντάς: Συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία

Τα ισχυρά μεγέθη της Εθνικής Ασφαλιστικής διασφαλίζουν την ικανότητα της εταιρίας να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών και τις προκλήσεις, τονίζει ο αναπληρωτής CEO. Η αύξηση παραγωγής και η εκτίναξη του bancassurance.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Χασάπης (Eurobank): Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...

Την πρωτοβουλία της Eurobank Go International - Go In Crete, για τη στήριξη των ελληνικών εξαγωγών, αναλύει σε άρθρο του ο γενικός διευθυντής της τράπεζας. Τα deals που έκλεισαν, η αναγκαία στροφή των εταιριών στην εξωστρέφεια και οι ευκαιρίες.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Jakobsen (Saxo): Το τέλος του ευρωπαϊκού ράλι

Η μεγαλύτερη πιθανή απειλή για την Ευρώπη δεν είναι η Γαλλία αλλά η Ιταλία, σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο της Saxo. Η νίκη Μακρόν εξασφαλίζει στη Γαλλία χρόνο για μεταρρυθμίσεις, ωστόσο το κύμα λαϊκισμού παραμένει ισχυρό.

Το καλοκαίρι κρύβει παγίδες για τις αγορές

Γιατί ενδέχεται να επιβεβαιωθεί και φέτος το χρηματιστηριακό ρητό που προτείνει κλείσιμο θέσεων το Μάιο και επιστροφή στις αγορές το φθινόπωρο. Τα Trumponomics, η πορεία των αγορών και οι καταλύτες. Γράφει ο Γ. Λαγαρίας.

Πού κρύβονται οι αποδόσεις στις διεθνείς αγορές

Τέσσερις τρόποι να βρείτε πόσο αξίζει ένα ξενοδοχείο!

Αναστασόπουλος (AGT): Ετσι ξεπεράσαμε την κρίση

Τι πραγματικά λείπει από το ελληνικό χρηματιστήριο

Το ρίσκο για τις ελληνικές μετοχές από τον… πληθωρισμό

Ο Τραμπ θα αρχίσει να θυμίζει... Νixon

Jakobsen: Πώς θα πιέσει το δολάριο ο Τραμπ

Saxo Bank: Πώς θα κινηθούν τα νομίσματα το α' τρίμηνο

Μετοχές που αυξάνουν επί δεκαετίες το μέρισμα

Τι πρέπει να προσέξετε πριν ασφαλιστείτε

v