Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΡΟΣΩΠΑ

ΧΑ: Annus Horribilis - Η απόλυτη αβεβαιότητα του 2015

ΧΑ: Annus Horribilis - Η απόλυτη αβεβαιότητα του 2015

Ποιοι παράγοντες σε εσωτερικό και εξωτερικό θα επηρεάσουν το χρηματιστήριο τη χρονιά που έρχεται. Το σενάριο της σύντομης άρσης της αβεβαιότητας και ο κίνδυνος περιθωριοποίησης. Πώς αναμένεται να επιδράσουν ΗΠΑ και Κίνα.

ΧΑ: Τα νέα τεχνικά σήματα της αγοράς

ΧΑ: Τα νέα τεχνικά σήματα της αγοράς

Ποιες μετοχές προκρίνει ο επικεφαλής στρατηγικής της Solidus AΕΠΕΥ για το πρώτο εξάμηνο του 2015. Τι «δώρα» ζητά η αγορά από τους πολιτικούς για το νέο έτος. Τα επόμενα κρίσιμα ορόσημα για το Γενικό Δείκτη.

Saxo Bank: Ποια νομίσματα θα «τρέξουν» το 2015

Saxo Bank: Ποια νομίσματα θα «τρέξουν» το 2015

Η αγορά συναλλάγματος θα ξυπνήσει από το λήθαργο το επόμενο έτος προβλέπει η Saxo Bank. Εκτιμά πως θα συνεχιστεί η ενίσχυση του δολαρίου. Βλέπει πρόγραμμα πλήρους ποσοτικής χαλάρωσης από την ΕΚΤ. Θέτει 4 κρίσιμα ερωτήματα.

Saxo Bank: Οι 10 ακραίες προβλέψεις για το 2015

Saxo Bank: Οι 10 ακραίες προβλέψεις για το 2015

Τι θα συμβεί αν η Βρετανία κάνει πράξη την έξοδο από την ΕΕ; Μπορεί να παραιτηθεί ο Μάριο Ντράγκι από την ΕΚΤ ή να πτωχεύσει η Ρωσία; Τι δεν περιμένουν, αλλά μπορεί να βρουν μπροστά τους οι επενδυτές.

Ψήφος εμπιστοσύνης από Einhorn στις ελληνικές τράπεζες

Ψήφος εμπιστοσύνης από Einhorn στις ελληνικές τράπεζες

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Greenlight Capital οι Πειραιώς και Alpha Bank αποτελούν επενδυτική ευκαιρία. Που στηρίζει την επιλογή του.

Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνει ο μάνατζερ

Τις σύγχρονες αντιλήψεις για το management και την ανάπτυξη των εταιρειών ανέλυσε σε ημερίδα της KPMG ο Freek Vermeulen, καθηγητής στρατηγικής και επιχειρηματικότητας στο London Business School. Οι συνταγές επιτυχίας.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Επενδύσεις: «Συνταγή επιτυχίας η ενεργή διαχείριση»

Δυσκολότερο θα γίνει το κυνήγι της απόδοσης εκτιμά ο Δ. Αρχοντίδης, επικεφαλής στο Wealth Management της Eurobank. Το φαινόμενο των αρνητικών επιτοκίων στα ομόλογα και η σημασία της διασποράς. Γιατί θα μειωθούν οι τόκοι στις προθεσμιακές.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Αγωνία για τις εξελίξεις στον επιχειρηματικό κόσμο

Σήμα κινδύνου για την οικονομία από δέκα επιχειρηματίες και στελέχη της αγοράς. Δεν πρέπει να πάνε χαμένες οι θυσίες, υποστηρίζουν. Τι μήνυμα πρέπει να στείλει η Αθήνα στις αγορές. Οι μεγάλοι κίνδυνοι και οι προβλέψεις για το ΧΑ. Ο ρόλος των τραπεζών.

Saxo: Γιατί δεν αναμένεται νέα πτώση του ευρώ το Q4

Τη μετατόπιση του επίκεντρου στην αγορά FOREX από το ευρώ σε άλλα νομίσματα και την ισοτιμία τους έναντι του δολαρίου προβλέπει o John Hardy, αναλυτής της Saxo. Οι κινήσεις των ΕΚΤ και Fed και τα προβλήματα με τις αγορές ομολόγων της ευρωτράπεζας.

Danièle Nouy: Aυστηρή αλλά δίκαιη εποπτεία στις τράπεζες

Αρθρο-παρέμβαση της προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (ΕΕΜ), το οποίο δημοσιεύεται σε ευρωπαϊκές εφημερίδες.

Εντεκα στελέχη «αποκρυπτογραφούν» ΧΑ & οικονομία

Fast Finance: Τι λέει για ΓΔ, τράπεζες και ΕΚΤ

Π. Δεπόλας: Γιατί εξαγοράσαμε την Αθηναϊκή Χρηματιστηριακή

Saxo Bank: Ο πόλεμος και οι αγορές

Υψηλές αποδόσεις από ...φως, νερό, τηλέφωνο!

ΗSBC Premier: Εστιάζουμε στη σημαντικότερη οικονομία του κόσμου, τη δική σας

Πώς η στροφή προς τα δεξιά θα επηρεάσει ΕΕ και αγορές

Γερμανία: Οι αναπόφευκτες νέες «λογικές επιλογές»

ΧΑ: «Κουρασμένα» τα τεχνικά σήματα για το ΓΔ

«Τρέχει» το ΧΑΚ για προσέλκυση Αμοιβαίων Κεφαλαίων

v