ΠΡΟΣΩΠΑ

Danièle Nouy: Aυστηρή αλλά δίκαιη εποπτεία στις τράπεζες

Danièle Nouy: Aυστηρή αλλά δίκαιη εποπτεία στις τράπεζες

Αρθρο-παρέμβαση της προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (ΕΕΜ), το οποίο δημοσιεύεται σε ευρωπαϊκές εφημερίδες.

Εντεκα στελέχη «αποκρυπτογραφούν» ΧΑ & οικονομία

Εντεκα στελέχη «αποκρυπτογραφούν» ΧΑ & οικονομία

Οι αιτίες που οι επενδυτές οδηγούνται σε «μαζική» έξοδο από το ΧΑ και τι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Ποια είναι η κορυφαία ανησυχία των αναλυτών και τι ζητούν οι επιχειρηματίες. Το σκηνικό στις τράπεζες και η στάση των ξένων.

Fast Finance: Τι λέει για ΓΔ, τράπεζες και ΕΚΤ

Fast Finance: Τι λέει για ΓΔ, τράπεζες και ΕΚΤ

Ανοδική η αγορά μεσοπρόθεσμα όσο διατηρούνται τα επίπεδα των 1.100 - 1.120 μονάδων, τονίζει ο Η. Ζαχαράκης της Fast Finance. Τι λέει για τα μέτρα Ντράγκι, τα stress test των τραπεζών και τις αξιολογήσεις των οίκων.

Π. Δεπόλας: Γιατί εξαγοράσαμε την Αθηναϊκή Χρηματιστηριακή

Π. Δεπόλας: Γιατί εξαγοράσαμε την Αθηναϊκή Χρηματιστηριακή

Ο αντιπρόεδρος της Λέων Δεπόλας ΑΧΕΠΕΥ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία του απορρόφησε μέσω εξαγοράς την Αθηναϊκή Χρηματιστηριακή και σκιαγραφεί την «επόμενη μέρα».

Saxo Bank: Ο πόλεμος και οι αγορές

Saxo Bank: Ο πόλεμος και οι αγορές

Η κλιμάκωση των αναταραχών ανά τον κόσμο πρόκειται να επηρεάσει τις αγορές, αλλά αντίκτυπος στην οικονομία θα εμφανιστεί με καθυστέρηση 9 με 12 μηνών, εκτιμά ο Steen Jakobsen της Saxo Bank.

Υψηλές αποδόσεις από ...φως, νερό, τηλέφωνο!

Επτά επενδυτικά εργαλεία που υπόσχονται αποδόσεις από την παγκόσμια ανάπτυξη. Οι 4 κλάδοι θεματικών επενδύσεων που επιλέγει η Eurocorp και ποια Αμοιβαία ή ETFs προτείνει ανά κατηγορία. Οι ιστορικές αποδόσεις, οι θέσεις και οι προοπτικές.

ΗSBC Premier: Εστιάζουμε στη σημαντικότερη οικονομία του κόσμου, τη δική σας

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Μarketing της HSBC, μιλά για την πρωτοποριακή υπηρεσία Premier και τη φιλοσοφία της.

Πώς η στροφή προς τα δεξιά θα επηρεάσει ΕΕ και αγορές

Τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών αναλύει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Saxo Bank, Steen Jakobsen. Η «παλιά φρουρά», η ψήφος διαμαρτυρίας και η δυναμική της ευρωπαϊκής μηχανής. Πώς βλέπουν το αποτέλεσμα οι αγορές.

Γερμανία: Οι αναπόφευκτες νέες «λογικές επιλογές»

Γιατί είναι πολύ πιθανό η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ να μεταβάλει την πολιτική της μετά τις επικείμενες ευρωεκλογές. Τι αναμένεται να αλλάξει στο μέτωπο της δημοσιονομικής και της νομισματικής πολιτικής. Γράφει ο Δ. Τζάνας.

ΧΑ: «Κουρασμένα» τα τεχνικά σήματα για το ΓΔ

Τα επόμενα ορόσημα για την αγορά και τι πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές. Πού οφείλεται η αδυναμία των τελευταίων συνεδριάσεων και ποιες είναι οι επόμενες στηρίξεις και αντιστάσεις. Γράφει ο Σ. Παπαθανασίου της Solidus.

«Τρέχει» το ΧΑΚ για προσέλκυση Αμοιβαίων Κεφαλαίων

Έξι συμβουλές για κέρδη από τα νομίσματα

Saxo Bank: Το αντίστροφο τείχος του Βερολίνου

Τα logistics είναι ο «κοιμώμενος γίγαντας»

Πώς να κερδίσετε από τα commodities

Τα όπλα της Αθήνας και το θετικό σενάριο

Χρηματιστήριο: Τι μπορεί να περιμένει το 2014

Kuyas: Ο... μεγαλοεπενδυτής των social media

Ανωμαλίες στις αγορές & ευκαιρίες για υπερκέρδη

Acampora: «Ταύρος» ο νονός της τεχνικής ανάλυσης

v