Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΡΟΣΩΠΑ

Έξι συμβουλές για κέρδη από τα νομίσματα

Έξι συμβουλές για κέρδη από τα νομίσματα

Τι πρέπει να προσέξει ο επενδυτής για να κερδίσει από τις συναλλαγές. Η σημασία της απλότητας, η σωστή επιλογή δεικτών και η διαχείριση του ρίσκου. Η διαδικασία της απογείωσης και της... προσγείωσης.

Saxo Bank: Το αντίστροφο τείχος του Βερολίνου

Saxo Bank: Το αντίστροφο τείχος του Βερολίνου

Η Ρωσία και η Ουκρανία μετατρέπονται γρήγορα σε ένα «αντίστροφο» Τείχος του Βερολίνου. Οικονομικά και πολιτικά όλοι θα χάσουμε, υποστηρίζει ο Steen Jacobsen, επικεφαλής οικονομολόγος της Saxo Bank.

Τα logistics είναι ο «κοιμώμενος γίγαντας»

Τα logistics είναι ο «κοιμώμενος γίγαντας»

Οι νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη του διακομιστικού εμπορίου. Το transit και πού κρύβονται οι «θησαυροί» για την Ελλάδα. Πώς μπορούν να προσελκυστούν ξένοι κολοσσοί. Γράφει ο Θ. Σκαμάγκος.

Πώς να κερδίσετε από τα commodities

Πώς να κερδίσετε από τα commodities

Η διαδικασία επιλογής των κατάλληλων εργαλείων και η απλότητα του κανόνα των τεσσάρων εβδομάδων. Ποια είναι η στρατηγική επέκτασης του χαρτοφυλακίου και η σημασία της διαφοροποίησης. Συμβουλές από ένα «γκουρού» των hedge funds.

Τα όπλα της Αθήνας και το θετικό σενάριο

Τα όπλα της Αθήνας και το θετικό σενάριο

Το πρόγραμμα προσαρμογής βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης. Μπορούμε να γράφουμε σελίδες γύρω από το τι δεν πήγε καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι πέτυχε στην ουσία. Η σημασία της εξόδου στις αγορές και η τελική «νίκη». Γράφει ο Θ. Κρίντας.

Χρηματιστήριο: Τι μπορεί να περιμένει το 2014

Ποιες προοπτικές διανοίγονται για την αγορά μετά τις εξελίξεις του 2013 και το καθεστώς υπερφοφολόγησης. Τα σενάρια για την πορεία του Γενικού Δείκτη τη χρονιά που έρχεται. Γράφει ο Δ. Τζάνας.

Kuyas: Ο... μεγαλοεπενδυτής των social media

Γνωστός γκουρού των επενδύσεων, ο O. Kuyas αριθμεί 5.500 «ακόλουθους» στο Facebook που παρακολουθούν τις κινήσεις του στις αγορές. Η γκάμα των στρατηγικών, τα stop loss και τα... αναγκαία λάθη. Αναλυτικά γραφήματα.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Ανωμαλίες στις αγορές & ευκαιρίες για υπερκέρδη

Γιατί πρέπει να αποφεύγεται το trading νωρίς τη Δευτέρα και αργά την Παρασκευή. Το January Effect, το σύνδρομο των διακοπών και οι... ξεχασμένες εταιρίες. Γράφει ο Π. Ξυδώνας.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Acampora: «Ταύρος» ο νονός της τεχνικής ανάλυσης

Ένας ζωντανός θρύλος της τεχνικής ανάλυσης, ο Ralph Acampora, εξηγεί πώς επενδύει και το κυριότερο πώς αναλύει πριν επενδύσει. Γιατί είναι σούπερ αισιόδοξος για τις μετοχικές αγορές. Ο στόχος των 20.000 μονάδων στον Dow.

Οι ευθύνες Fed και ο κίνδυνος παγκόσμιας κρίσης

Ο τερματισμός της πολιτικής QE της Fed, που χρηματοδότησε με ζεστό χρήμα τα ελλείμματα του ισοζυγίου των αναπτυσσόμενων οικονομιών, θα οδηγήσει σε νέα κρίση, σημειώνει ο Stephen Roach.

Γκρίζα τεχνικά σήματα για το Γενικό Δείκτη

ΧΑ: Θετικοί δείκτες Vs χαμηλού τζίρου

Ευκαιρίες & παγίδες στα ελληνικά εταιρικά ομόλογα

Αθροιστική ψήφος: Δυνατό όπλο για μικρομετόχους

Πώς θα πέσει ρευστότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Solidus: Οι "ιδιαιτερότητες" των ελληνικών warrants

ΕΤFs: Το πλέον ευφυές επενδυτικό εργαλείο

Πόσο αποτελεσματικός & επικίνδυνος είναι ο FT-25

Πρώτα απ’ όλα η αποταμίευση!

Soros: "Κίνδυνος για την Ε.Ε. η Γερμανία"

v