Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Νέα ψηφιακή λύση

Η INTRALOT παρουσιάζει το Lotos Xi, τη νέα προηγμένη ψηφιακή λύση για λοταρίες, που έχει σχεδιαστεί με στόχο να ενισχύσει τη λειτουργία τους και να δημιουργήσει μια ενοποιημένη εμπειρία παίκτη, προσφέροντας γρήγορο και ελκυστικό περιεχόμενο, απλοποιημένο για όλα τα κανάλια διανομής, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Lotos Xi δίνει τη δυνατότητα στον πάροχο να ελέγχει τις συνδρομές των παικτών σε οποιοδήποτε διαθέσιμο παιχνίδι και να διαχειρίζεται το περιεχόμενο τους, επιτρέποντας την πλήρη παραμετροποίηση του με βάση τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς (τοπικοποίηση) και τις προσωπικές προτιμήσεις του παίκτη. Η λύση είναι διαθέσιμη σε πολλαπλά κανάλια και προσφέρει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων και ελκυστικών παιχνιδιών.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης των ψηφιακών δεδομένων με στόχο τη διαμόρφωση εξατομικευμένης εμπειρίας παίκτη, δημιουργώντας προστιθεμένη αξία για τη Λοταρία αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη. Όπως όλες οι λύσεις επόμενης γενιάς της INTRALOT, το Lotos Xi είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί ανεξάρτητα από την τεχνολογική υποδομή (infrastructure-agnostic), ενώ η αρχιτεκτονική του επιτρέπει την ομαλή διασύνδεση με υπάρχοντες πλατφόρμες διασφαλίζοντας την ακεραιότητα και το υπεύθυνο παιχνίδι.

Παράλληλα, η ομαλή διασύνδεση του με το Lotos X Orchestrator ενεργοποιεί μια σειρά από ανεξάρτητες μικροϋπηρεσίες (microservices), οι οποίες εξασφαλίζουν άμεση και εύκολη διασύνδεση με την οικογένεια προϊόντων του Lotos X, καθώς και με άλλες πλατφόρμες/συστήματα τρίτων συνεργατών, επιτρέποντας τη βέλτιστη και γρήγορη διάθεση στην αγορά. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που προσφέρεται σε cloud, onpremise ή υβριδικά.

«Η ψηφιακή μας τεχνολογία παρέχεται σε λοταρίες σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας διαθέτουν πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες, που οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη τους», είπε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT.

«Η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών δημιουργεί πολύτιμες ευκαιρίες για τις λοταρίες, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση με νέους παίκτες εξοικειωμένους με τις σύγχρονες τεχνολογίες και να ενδυναμώσουν την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων παικτών τους σε όλα τα κανάλια διανομής».

«Ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις, αναπτύξαμε το Lotos Xi με σκοπό η INTRALOT να παρέχει μια καινοτόμα λύση στις λοταρίες για την αναβάθμιση της εμπειρίας των παικτών, τόσο στα επίγεια σημεία πώλησης, όσο και στα ψηφιακά», δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Executive VP, Group Chief Commercial Officer, του Ομίλου INTRALOT.

«Η νέα μας λύση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και έχει ήδη εξασφαλίσει την υλοποίηση της σε τέσσερις λοταρίες με στόχο να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία τους και να μεγιστοποιήσει τα οφέλη για τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v