Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Καθίσματα αναμονής στα περιφερειακά αεροδρόμια

Η εταιρία SATO ανακοινώνει την ολοκλήρωση της υλοποίησης του έργου για τον εξοπλισμό των νέων περιφερειακών αεροδρομίων με καθίσματα αναμονής.

Η ανάθεση έγινε το 2018 από την εταιρία Intrakat για λογαριασμό της εταιρίας Fraport Greece και αφορά την εγκατάσταση όλων των καθισμάτων αναμονής σε 14 εθνικά περιφερικά αεροδρόμια: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ζάκυνθος, Χανιά, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Άκτιο, Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη, Σάμος, Σκιάθος και Μυτιλήνη .

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων ετών στην Ελλάδα του οποίου η αξία για τη SATO ανήλθε στα 1.347.097 ευρώ με διάρκεια υλοποίησης τρία χρόνια.Στα πλαίσια της ανανέωσης των αεροδρομίων η SATO συνέβαλε στην υλοποίηση τους με καινοτόμα προϊόντα τα οποία καλύπτουν όλα τα διεθνή standards βάσει των απαιτήσεων και των προδιαγραφών του έργου.

Τα καθίσματα αναμονής της σειράς FLY2D καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ενώ με την λιτή και μοντέρνα αισθητική τους δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στους χώρους αναμονής των αεροδρομίων.

Η SATO ευχαριστεί την Intrakat και την Fraport για την άψογη συνεργασία τους καθώς επίσης και το ανθρώπινο δυναμικό όλων των εμπλεκομένων που συνέβαλε στην υλοποίηση του έργου.

Με προτεραιότητα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και τη δημιουργία προϊόντων με υψηλές ποιοτικές και τεχνικές προδιαγραφές, η SATO η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία επίπλων και επαγγελματικού εξοπλισμού καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός ιδανικού περιβάλλοντος εργασίας: καθίσματα γραφείου, αμφιθεάτρων, αεροδρομίων και συνεδριακών χώρων, υπαλληλικά και διευθυντικά γραφεία καθώς και διαχωριστικά χώρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v