Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες μεταβολές στις ασιατικές αγορές

Στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Κίνας για διευθέτηση της εμπορικής διένεξης των δυο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, στραμμένη η προσοχή των επενδυτών.

Σταθεροποιητικές κινήσεις στα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, με την προσοχή των επενδυτών στραμμένη στην εξέλιξη των εμπορικών διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Κίνας, μετά και την επιβεβαίωση του Πεκίνου πως εξακολουθεί να βρίσκεται σε συζητήσεις με τις ΗΠΑ, αν και το γενικότερο κλίμα παραμένει εύθραυστο λόγω των πολιτικών αναταράξεων που προκαλεί το Brexit.

Ισχυρές πιέσεις στην αγορά της Ινδίας –και στη ρουπία- μετά την παραίτηση του διοικητή της κεντρικής τράπεζας της χώρας.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρούσε κατά 0,1%  ενώ ο δείκτης Nikkei έκλεισε 0,34% χαμηλότερα στις 21.148 μονάδες.

Οριακά υψηλότερα ο Shanghai Composite στις 2.586 μονάδες, ο CSI στις 3.147 μονάδες, κατά 0,42% ενισχύεται ο ASX στις 5.651 μονάδες, ενώ ο δείκτης Hang Sent σταθεροποιείται στις 25.756 μονάδες και ο Kospi οριακά χαμηλότερα στις 2.052 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v