Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηπιες μεταβολές στις ασιατικές αγορές

Τα απογοητευτικά στοιχεία για την κινεζική μεταποίηση να επιβαρύνουν κάπως το κλίμα. Κλειστό το χρηματιστήριο του Τόκιο, καθώς ο Ιάπωνας Αυτοκράτορας Ακιχίτο παραιτείται σήμερα για να παραχωρήσει τη θέση του στον μεγαλύτερο γιο του.

Μικτή εικόνα στα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, με τα απογοητευτικά στοιχεία για την κινεζική μεταποίηση να επιβαρύνουν κάπως το κλίμα, καθώς τονίζουν την αδυναμία της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου, παρά τις προσπάθειες του Πεκίνου να τονώσει την ανάπτυξη.

Κλειστό παραμένει το χρηματιστήριο του Τόκιο, καθώς ο Ιάπωνας Αυτοκράτορας Ακιχίτο παραιτείται σήμερα για να παραχωρήσει τη θέση του στον μεγαλύτερο γιο του.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρούσε κατά 0,7%, υψηλότερο κατά 0,47% ο δείκτης Shanghai Composite στις 3.076 μονάδες και κατά 0,24% ο CSI στις 3.909 μονάδες, ενώ αντιθέτως ο δείκτης Hang Seng υποχωρούσε κατά 0,4% στις 29.766 μονάδες, κατά 0,37% ο δείκτης Kospi στις 2.208 μονάδες και κατά 0,42% o ASX στις 6.422 μονάδες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v