Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον ρυθμό των αποτελεσμάτων οι ευρωαγορές

Σε αρνητικό έδαφος τα περισσότερα χρηματιστήρια, εν μέσω ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων. Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκιά της η Τράπεζα της Αγγλίας. Αρνητικά τα futures της Wall Street.

Στον ρυθμό των αποτελεσμάτων οι ευρωαγορές

Τα εταιρικά αποτελέσματα εξακολουθούν να δίνουν τον τόνο στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ οι επενδυτές παρακολουθούν ταυτόχρονα και τις διαπραγματεύσεις στις ΗΠΑ για το νέο πακέτο δημοσιονομικής τόνωσης.

Νωρίτερα σήμερα, η Τράπεζα της Αγγλίας ανακοίνωσε πως αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια και το ύψος του προγράμματος αγοράς ομολόγων της, ενώ προέβλεψε  πως η βρετανική οικονομία θα επανέλθει σε επίπεδα δ’ τριμήνου του 2019 μέχρι το τέλος του 2021.

Από το εταιρικό «μέτωπο», οι Siemens, ING, Lufthansa είναι μεταξύ των επιχειρήσεων που ανακοινώνουν τα τελευταία τριμηνιαία αποτελέσματά τους σήμερα Πέμπτη.

Ο δείκτης Stoxx 600 υποχωρεί 0,67% στις 362 μονάδες, ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου καταγράφει απώλειες 1,62% στις 6.005 μονάδες, ο δείκτης CAC του Παρισιού 0,82% στις 4.892 μονάδες και 0,45% ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης στις 12.603 μονάδες. 

Αρνητικό ξεκίνημα της Wall Street δείχνουν τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq, που υποχωρούν κατά περίπου 0,15%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v