Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιέσεις στις ευρωαγορές με το βλέμμα στη συμφωνία του Brexit

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μεταβαίνει στις Βρυξέλλες αυτή την εβδομάδα σε μία απόπειρα εξεύρεσης λύσης τελευταίας στιγμής για τη μελλοντική σχέση της χώρας του με την ΕΕ. Πτώση 0,4% στο Λονδίνο, υποχωρεί η στερλίνα.

Πιέσεις στις ευρωαγορές με το βλέμμα στη συμφωνία του Brexit

Οι συνομιλίες μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρωπαϊκής Ενωσης για την εμπορική σχέση τους μετά τη λήξη της μεταβατικής περιόδου του Brexit βρίσκονται στο επίκεντρο των σημερινών χρηματιστηριακών συνεδριάσεων στην Ευρώπη.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μεταβαίνει στις Βρυξέλλες αυτή την εβδομάδα σε μία απόπειρα εξεύρεσης λύσης τελευταίας στιγμής. Θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών δεν σημείωσαν σημαντική πρόοδο στις συνομιλίες τους τη Δευτέρα.

Στο μέτωπο της πανδημίας κορωνοϊού και παραμένοντας στη Βρετανία, μία 90χρονη γιαγιάέγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο της Pfizer

H Φρανκφούρτη υποχωρεί οριακά, το Λονδίνο χάνει 0,4%, το Παρίσι 0,2%, η Μαδρίτη κινείται 0,5% χαμηλότερα ενώ το Μιλάνο διολισθαίνει 0,2%.

Στην αγορά συναλλάγματος, το ευρώ χάνει 0,1%, στο 1,209 δολάριο, ενώ η στερλίνα υποχωρεί 0,4% και αλλάζει χέρια στο $1,332.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v