Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο 4,36% η απόδοση του ελληνικού 10ετούς

Το επιτόκιο του 10ετούς γερμανικού, δείκτης αναφοράς για την περιοχή, διατηρείται στο πιο χαμηλό σημείο από τις αρχές Σεπτεμβρίου, στο 0,33%. Ανοδικά του ιταλικού 10ετούς.

Στο 4,36% η απόδοση του ελληνικού 10ετούς

Οι αποδόσεις βασικών κρατικών ομολόγων της ευρωζώνης διατηρούνται στα πρόσφατα χαμηλά σημεία της Τετάρτης, καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν να στρέφονται σε «ασφαλή καταφύγια».

Την ίδια ώρα, η διάθεση για ρίσκο ενισχύεται ελαφρώς, με ώθηση από τις ελπίδες για αποκλιμάκωση της σινοαμερικανικής εμπορικής κόντρας.

Το επιτόκιο του 10ετούς γερμανικού, δείκτης αναφοράς για την περιοχή, διατηρείται στο πιο χαμηλό σημείο από τις αρχές Σεπτεμβρίου, στο 0,33%.

Η απόδοση του ιταλικού 10ετούς διαμορφώνεται στο 3,30%, σημειώνοντας άνοδο κατά έξι μονάδες βάσης σε σχέση με χθες, του ισπανικού 10ετούς κινείται σταθεροποιητικά σε χαμηλά επίπεδα, στο 1,55%, ενώ του βρετανικού αντίστοιχου τίτλου υποχωρεί δύο μονάδες βάσης, στο 1,37%.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το επιτόκιο του 10ετούς Treasury υποχωρεί δύο μ.β. στο 3,05%.

Δύο μονάδες βάσης υποχωρεί η απόδοση του ελληνικού 10ετούς, στο 4,36%. Τρεις μονάδες βάσης υψηλότερα του 7ετούς, στο 4,06%, ενώ κατά μία μ.β. υποχωρεί του 5ετούς, στο 3,34%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v