Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποχωρεί η Wall Street μετά το τεχνολογικό ράλι

Σε αρνητικό έδαφος οι δείκτες, με τα εταιρικά αποτελέσματα στο επίκεντρο. Ράλι 3% για τη Microsoft. Βουτάει 8% η Google. Στο 3,66% η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ομολόγου. Οριακές κινήσεις για το δολάριο. Κέρδη 1,4% για το αργό πετρέλαιο. Άνοδος για τον χρυσό.

Υποχωρεί η Wall Street μετά το τεχνολογικό ράλι

Χαμηλότερα κινούνται οι αμερικανικές μετοχές την Τετάρτη καθώς το ενδιαφέρον των επενδυτών επιστρέφει στα αποτελέσματα τριμήνου των εισηγμένων, μετά τη χθεσινή ομιλία του προέδρου της Fed Τζερόμ Πάουελ

Ο Dow Jones διολισθαίνει 0,27% στις 34.064 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 1,28% χαμηλότερα στις 11.988 μονάδες, ενώ ο S&P 500 καταγράφει πτώση 0,73% στις 4.133 μονάδες. 

Την Τρίτη ο Nasdaq έκλεισε με άνοδο 1,9%. 

Η μετοχή της Chipotle υποχωρεί πάνω από 4%, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων τα οποία ήταν χειρότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών. 

Άνοδο 2% και 7% σημειώνουν οι μετοχές της CVS και της Uber αντίστοιχα, μετά από αποτελέσματα που ήταν πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Η CVS ανακοίνωσε επίσης ότι κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά της Oak Street Health. 

Άλμα 3% σημειώνει η μετοχή της Microsoft, μετά την παρουσίαση νέας έκδοσης της μηχανής αναζήτησης Bing, η οποία θα χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. 

Boυτιά 8% πραγματοποιεί η μετοχή της Google, καθώς το νέο chatbot τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας ονόματι Bard απογοήτευσε τους επενδυτές σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίασή του.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο κινείται 1,4% υψηλότερα στα 78,2 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός σημειώνει άνοδο 0,48% στα 1.893 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο σημειώνει οριακές μεταβολές έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας. 

Στα ομόλογα, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 3,66%.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v