ΕΛΕΤΑΕΝ: Στρογγυλό τραπέζι για ανάπτυξη ΑΠΕ

Η ΕΛΕΤΑΕΝ, στο πλαίσιο της Ecotec, οργανώνει την Παρασκευή 8/4 στο εκθεσιακό κέντρο EXPO Athens, στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή του ΥΠΕΚΑ, της ΡΑΕ και των αρμόδιων Διαχειριστών με σκοπό την πορεία ανάπτυξης των Α.Π.Ε.

ΕΛΕΤΑΕΝ: Στρογγυλό τραπέζι για ανάπτυξη ΑΠΕ
Η ΕΛΕΤΑΕΝ, στο πλαίσιο της Ecotec, οργανώνει την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011, ώρα 16.00 στο εκθεσιακό κέντρο EXPO Athens στην Ανθούσα, στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή του ΥΠΕΚΑ, της ΡΑΕ και των αρμόδιων Διαχειριστών με σκοπό την επισκόπηση της πορείας ανάπτυξης των Α.Π.Ε., 10 μήνες μετά τη θέση σε ισχύ του ν.3851/2010.

Επίσης, εν όψει της επικείμενης αλλαγής της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης που έχει αναγγείλει το ΥΠΕΚΑ, στο στρογγυλό τραπέζι θα συμμετάσχει ο επικεφαλής της μελετητικής ομάδας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν:

· Νίκος Βασιλάκος, Πρόεδρος ΡΑΕ
· Παναγιώτης Χαβιαρόπουλος, Δ/ντης ΥΑΠΕ ΥΠΕΚΑ
· Δημήτρης Ραχιώτης, Αντιπρόεδρος ΡΑΕ
· Aθανάσιος Κορωνίδης, ΔΕΣΜΗΕ
· Νίκος Δρόσος, Δ/ντης ΔΔΔ ΔΕΗ
· Σπύρος Παπαγρηγορίου, Περιβαλλοντολόγος, ENVECO

Για την προετοιμασία της συζήτησης η ΕΛΕΤΑΕΝ απεύθυνε πρόσκληση για την υποβολή ερωτημάτων, σχολίων ή γενικά θεμάτων προς συζήτηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο