Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος: Διαπραγματεύσεις σε πολλαπλά μέτωπα

H Marfin Popular Bank διεξάγει αυτή τη στιγμή διαπραγματεύσεις σε πολλαπλά μέτωπα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο ίδιος, μιλώντας από την Κύπρο, υποσχέθηκε οτι το 2007 θα είναι μια χρονιά πολλών εμπορικών συμφωνιών για την ΜΡΒ και διαβεβαίωσε ότι ”μόνο οφέλη θα υπάρχουν” από την παρουσία του ομίλου στην Κύπρο για την κυπριακή οικονομία, τους εργαζόμενους του ομίλου και για τους Κύπριους καταναλωτές.

Βγενόπουλος: Διαπραγματεύσεις σε πολλαπλά μέτωπα
H Marfin Popular Bank (MPB) διεξάγει αυτή τη στιγμή διαπραγματεύσεις σε πολλαπλά μέτωπα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Βγενόπουλος, ο οποίος μίλησε χθες βράδυ σε μεγάλη δεξίωση στη Λευκωσία, υποσχέθηκε ότι το 2007 θα είναι μια χρονιά πολλών εμπορικών συμφωνιών για την ΜΡΒ και διαβεβαίωσε ότι ”μόνο οφέλη θα υπάρχουν” από την παρουσία του όμίλου στην Κύπρο για την κυπριακή οικονομία, για τους εργαζόμενους του όμίλου και για τους Κύπριους καταναλωτές.

Το όραμα της ΜΡΒ, ανέφερε ο κ. Βγενόπουλος, ”είναι με έδρα την Κύπρο να φτιάξουμε τον μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό όμιλο, ο οποίος θα έχει όχι μόνο την ηγετική θέση στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης αλλά και στη ζώνη της Μεσογείου και σε ορισμένες επιλεγμένες αραβικές χώρες”.

”Αυτό το όραμα με τον Α, με τον Β ή με τον Γ τρόπο θα το πετύχουμε είτε στο Α είτε στο Β είτε στο Γ χρονικό διάστημα, προς όφελος όλων των συντελεστών που συναποτελούν την οικονομική δραστηριότητα της Κύπρου”, είπε ο κ. Βγενόπουλος.

Τα σχέδια της ΜΡΒ στην Κύπρο αφορούν σε συμμετοχή της σε επενδύσεις σχετικά με τομείς όπως η υγεία και ο τουρισμός.

Ο κ. Βγενόπουλος απέφυγε να τοποθετηθεί για το τι θα πράξει η ΜΡΒ μετά την απόρριψη από το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου της Δημόσιας Πρότασής της προς την Τράπεζα Κύπρου και την Τράπεζα Πειραιώς, λέγοντας ότι δεν κάνει κανένα σχόλιο επ΄ αυτού του θέματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο