Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση 3,66% στον τζίρο επταμήνου

Η εταιρία διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο 500.000 ασφαλιστήριων συμβολαίων, με το σύνολο των αποζημιώσεων το 2014 να ξεπερνά τα 70,3 εκ. €, έναν κύκλο εργασιών για το ίδιο έτος πάνω από 166 εκατ. ευρώ.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση 3,66% στον τζίρο επταμήνου

Αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 3,66% παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Πίστη κατά το χρονικό διάστημα Ιανουάριος - Ιούλιος 2015, παρά την περιορισμένη ρευστότητα και τη μείωση της αγοραστικής δύναμης της κοινωνίας τον μήνα Ιούλιο, λόγω της επιβολής των capital controls, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα αποτελέσματα αυτά επιτεύχθηκαν από το Δίκτυο Πωλήσεων της εταιρίας μέσα σε ένα έντονα, όπως είναι γνωστό, αρνητικό κοινωνικοοικονομικό κλίμα, με συνεχιζόμενη την αβεβαιότητα και την υψηλή ανεργία.

Η Διοίκηση της Εταιρίας θα συνεχίσει να στηρίζει το Δίκτυο Πωλήσεων, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευσή του, η οποία είναι προσανατολισμένη στην ανάπτυξη των ανθρώπων της, στην ορθή διάδοση του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης, σημειώνει η εταιρία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη, μέσω του Δικτύου Πωλήσεών της, διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο 500.000 ασφαλιστήριων συμβολαίων (στοιχεία 31.12.2014), με το σύνολο των αποζημιώσεων το 2014 να ξεπερνά τα 70,3 εκατ. €, έναν κύκλο εργασιών για το ίδιο έτος πάνω από 166 εκατ. € και ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο πάνω από 254 εκατ. €.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v