Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλείνει σήμερα το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο της ΜΟΗ

Η Motor Oil προτίθεται να αντλήσει 350 εκατ. ευρώ, ώστε να αποπληρώσει προηγούμενες ομολογίες λήξης το 2019, με σταθερό επιτόκιο 5,125%.

Κλείνει σήμερα το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο της ΜΟΗ

Στις 14:00 ώρα Ελλάδας κλείνει το βιβλίο προσφορών για το νέο 5ετές ομόλογο της Motor Oil, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το κουπόνι αναμένεται να "κλειδώσει" στην περιοχή του 3,5%. 

Η τιμολόγηση θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, ενώ το αργότερο αύριο θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Σημειώνεται ότι η Motor Oil προτίθεται να αντλήσει 350 εκατ. ευρώ, ώστε να αποπληρώσει προηγούμενες ομολογίες λήξης το 2019, με σταθερό επιτόκιο 5,125%. 

Η εταιρία θα εγγυηθεί τις Ομολογίες ενώ θα γίνει αίτηση για την εισαγωγή και διαπραγμάτευσή τους στην αγορά Global Exchange Market (GEM) του Χρηματιστηρίου της Ιρλανδίας (Irish Stock Exchange).

Γενικός Συντονιστής και Συνδιαχειριστής του βιβλίου προσφορών (Global Coordinator and Joint Bookrunner) της έκδοσης έχει οριστεί η HSBC Bank plc ενώ η Alpha Τράπεζα Α.Ε., η Citigroup Global Markets Limited, η Credit Suisse Securities (Europe) Limited, η Goldman Sachs International, η ING Bank N.V., η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. έχουν οριστεί Συνδιαχειριστές του βιβλίου προσφορών (Joint Bookrunners).


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v