Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χορηγός σε συνέδριο του ΣΕΤΕ η Coca Cola

Το συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα 17 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Χορηγός σε συνέδριο του ΣΕΤΕ η Coca Cola

Η Coca-Cola στην Ελλάδα αποτελεί silver sponsor στο συνέδριο του ΣΕΤΕ για το 2019 με τίτλο "Redefining Realities: #someREACTdifferent". Με οδηγό την καινοτομία, τις νέες ταξιδιωτικές τάσεις και τις σύγχρονες προτεραιότητες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού, στόχος του συνεδρίου είναι να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός νέου, συναρπαστικού τοπίου της τουριστικής αγοράς της χώρας μας.

Η Λίλιαν Νεκταρίου, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα αναφέρθηκε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να στηρίζουμε τον ΣΕΤΕ ως silver sponsor σε αυτήν την τόσο σημαντική και ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Είμαστε περήφανοι υποστηρικτές του ελληνικού τουρισμού και παραμένουμε συμπαραστάτες στα βήματα μπροστά που οδηγούν τον κλάδο στην επόμενη ημέρα. Για εμάς δεν αρκεί να φτιάχνουμε αναψυκτικά, χρειάζεται να κάνουμε τη διαφορά. Θέλουμε να είμαστε φορείς αλλαγής, να είμαστε εμείς αυτοί που, μαζί με συμμάχους, θα κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Είτε πρόκειται για την προστασία του περιβάλλοντος και για έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα, είτε για ίσες ευκαιρίες για όλους, είτε για τη στήριξη των οικονομιών και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Σε συνέχεια του τριετούς πλάνου επένδυσης της εταιρείας μας στην ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού και με τη φετινή μας υποστήριξή στο συνέδριο του ΣΕΤΕ αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι ο ελληνικός τουρισμός είναι για εμάς βασικός τομέας τον οποίο στηρίζουμε και αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος προσφοράς της εταιρείας μας».

Καθώς ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί υψηλή προτεραιότητα και στρατηγικό πυλώνα του ευρύτερου προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, η Coca-Cola στην Ελλάδα αποτελεί χορηγό του φετινού συνεδρίου του ΣΕΤΕ, πιστή στη δέσμευσή της για την ανάδειξη της χώρας διεθνώς, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα 17 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v