Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H MLS Innovation στη Βόρεια Μακεδονία

Για τον πρώτο χρόνο (2020), η δραστηριοποίηση στην εν λόγω αγορά αναμένεται να αποδώσει έσοδα μεταξύ 500.000 και 1.000.000 ευρώ.

H MLS Innovation στη Βόρεια Μακεδονία

Η MLS Innovation Inc. ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας, την πέμπτη κατά σειρά αγορά του εξωτερικού στην οποία εισέρχεται μετά την Κύπρο, τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία. Η Βόρεια Μακεδονία, με πληθυσμό 2,1 εκατ., αποτελεί  λόγω της γεωγραφικής της θέσης μια αγορά στην οποία η ΜLS θα επιδιώξει να παίξει σημαντικό ρόλο.

Η ΜLS πηγαίνει στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας με το ΜLS Easy™ και τα ΜLS Smartphones και Tablets.

Το λειτουργικό σύστημα του ΜLS Easy™ έχει αναπτυχθεί στη Σερβική γλώσσα, η οποία μπορεί να μην είναι η επίσημη γλώσσα στη χώρα, μπορεί όμως να γίνει κατανοητή και να ομιληθεί από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Επίσης, τόσο τα ΜLS Smartphones  και Tablets όσο και το ΜLS Easy™ ενσωματώνουν την υπηρεσία Live Services, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν τα κοντινότερα εστιατόρια, βενζινάδικα, φαρμακεία, τράπεζες, νοσοκομεία, σημεία στάθμευσης ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος στη Βόρεια Μακεδονία και όταν ζητείται, να πλοηγούνται σε αυτά.

Η ΜLS έχει υπογράψει συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την ARS Futura, η οποία αποτελεί σημαντικό διανομέα στη Β. Μακεδονία, για την εμπορία και προώθηση προϊόντων ΜLS στην εν λόγω χώρα. Η ΜLS σε συνεργασία με την ARS Futura θα συνεργαστεί με τους τοπικούς παρόχους της Βόρειας Μακεδονίας, με αιχμή του δόρατος το ΜLS Easy™. Μέσω του ΜLS Easy™ δίνεται η δυνατότητα στους τοπικούς παρόχους να μετακινήσουν χρήστες 2G (που στη Βόρεια Μακεδονία είναι πάρα πολλοί) σε 4G, με αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων τους λόγω της χρήσης υπηρεσιών δεδομένων. Επίσης, τα προϊόντα της ΜLS θα βρίσκονται στις τοπικές αλυσίδες λιανικής της Βόρειας Μακεδονίας.

Για τον πρώτο χρόνο (2020), η δραστηριοποίηση στην εν λόγω αγορά αναμένεται να αποδώσει έσοδα μεταξύ 500.000 και 1.000.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v