Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Geniki: Διακοπή σύμβασης με Εθνική Ασφαλιστική

Η Geniki Bank ενημερώνει τους πελάτες κατόχους καταναλωτικών δανείων ότι διακόπτει το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο με την Εθνική Ασφαλιστική για τα καταναλωτικά δάνεια.

Geniki: Διακοπή σύμβασης με Εθνική Ασφαλιστική
Η Geniki Bank ενημερώνει τους πελάτες κατόχους καταναλωτικών δανείων ότι διακόπτει το υπ.αρ. 2810/2000 Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο με την Εθνική Ασφαλιστική για τα καταναλωτικά δάνεια.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η τράπεζα βρίσκεται στη διάθεση των πελατών της για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή τυχόν αντίρρησή τους. Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν επικοινωνήσουν μαζί της εντός είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος, θα θεωρηθεί ότι το περιεχόμενο του παρόντος έχει γίνει πλήρως κατανοητό και αποδεκτό.

Η Geniki Bank, με σκοπό να καλύψει την ανάγκη των πελατών της για ένα προϊόν ασφάλισης ζωής τους προτείνει το ασφαλιστικό πρόγραμμα ζωής GENIKI Στήριξη που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τη SOGECAP, την Ασφαλιστική Εταιρία του Ομίλου SOCIETE GENERALE.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Προσωπικό τους Σύμβουλο Πελατείας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της Geniki Bank προκειμένου να ενημερωθούν για τις ανταγωνιστικές ασφαλιστικές λύσεις που τους προσφέρει με την εγγύηση της SOGECAP.

Η δημοσίευση αυτή σκοπό έχει την ενημέρωσή των πελατών της Τράπεζας και δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση ή ενέργεια από αυτούς, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο