Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΜΟΛ: Εκδόθηκε το ομολογιακό δάνειο 18 εκατ. ευρώ

Την υπογραφή προγράμματος εκδόσεως μετά συμβάσεως καλύψεως και πρωτογενούς διαθέσεως κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 18.000.000 ευρώ ανακοίνωσε η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος. Το δάνειο είναι 5ετούς διάρκειας.

ΚΜΟΛ: Εκδόθηκε το ομολογιακό δάνειο 18 εκατ. ευρώ
Την υπογραφή προγράμματος εκδόσεως μετά συμβάσεως καλύψεως και πρωτογενούς διαθέσεως κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 18.000.000 ευρώ ανακοίνωσε η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος.

Η συμφωνία υπογράφθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2003 και έχει ως βάση την απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της 23ης Σεπτεμβρίου 2003.

Το ομολογιακό Δάνειο καλύφθηκε από ιδιωτική τοποθέτηση των Τραπεζών, ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΓΝΑΤΙΑ, EFG EUROBANK ERGASIAS, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΓΕΝΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ, F.B.B., ASPIS BANK, ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και SOCIETE GENERALE και είναι πενταετούς διάρκειας.

Σκοπός του δανείου είναι η μετατροπή βραχυπρόθεσμου δανεισμού της εταιρείας σε μακροπρόθεσμο, ενώ, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, είναι εμπραγμάτως εξασφαλισμένο και εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών ορίστηκε η ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v