Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Οχι» ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Στουρνάρα

Αντίθετη είναι η αξιωματική αντιπολίτευση με την ενδεχόμενη τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

«Οχι» ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Στουρνάρα
«Δεν συμφωνούμε, δεν συμφωνούμε καθόλου» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, για την φημολογούμενη μετακίνηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στην Τράπεζα της Ελλάδας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να συμφωνήσει εάν επιλεγόταν «ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής στη θέση του διοικητή της ΤτΕ».

Αναφερόμενος στον κ. Προβόπουλο, είπε ότι «όχι μόνο δεν διέσωσε τίποτα αλλά οι τραπεζίτες έφαγαν το καταπέτασμα. Ο Προβόπουλος έκανε τον πλασιέ των τραπεζών».

Ο κ. Στουρνάρας «αποπέμπεται» από την κυβέρνηση, υποστήριξε ο κ. Λαφαζάνης και πηγαίνει στην ΤτΕ για τη διατήρηση των ισορροπιών. «Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα έπρεπε να εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Ελλάδας στην Φρανκφούρτη κι όχι το αντίθετο».



Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο